Áruházak Facebook Youtube Üzenet
Nagy választék kalandból
Nagy választék kalandból

Nyerjen kalandravalót gyermekének!

Vásároljon áruházainkban, online áruházunkban vagy tankoljon töltőállomásainkon, hogy az Ön által kiválasztott általános-, vagy középiskolai osztály nyerhesse meg az 1.000.000 Ft fődíjat vagy a további nyeremények egyikét!

FŐNYEREMÉNY: 1.000.000 Ft
II. DÍJ: 500.000 Ft
III. DÍJ: 300.000 Ft
támogatás a nyertes osztály osztálykirándulására


Regisztráció: 2017. szeptember 1-től

Vásárlás/tankolás: 2017. szeptember 1. – 2017. október 31.

Blokk feltöltés: 2017. szeptember 15 – október 31. között.

 

A JÁTÉK LÉPÉSEI

  1. Vásároljon vagy tankoljon és használja Bizalomkártyáját!
  2. Töltse fel a vásárlását/tankolását igazoló blokkról vagy szállítólevélről a kért adatokat, a sikeres regisztrációt és belépést követően a beküldés menüpont alatt: kalandokvarnak.auchan.hu. A vásárlások/tankolások és feltöltések a játék időtartama alatt bármikor megtörténhetnek.
  3. Gyűjtsön közösségével legalább 500.000 Ft értékű vásárlást/tankolást a kiválasztott osztály számára és nyerjék meg a fődíjat vagy a további nyeremények egyikét.
  4. A vásárlást/tankolást igazoló eredeti blokk/szállítólevél sértetlen, ép állapotban történő megőrzése 2017. december 15-ig szükséges.
  5. Minden, a játék időtartama alatt és a beküldési időszakban beérkezett, érvényes pályázat vesz részt a gyűjtésben.
  6. Gyűjtsön közösségével legalább 500.000 Ft értékű vásárlást/tankolást a kiválasztott osztály számára és nyerjék meg a fődíjat vagy a további nyeremények egyikét.
  7. Ne feledje, ahányszor 500.000 Ft-ot összegyűjtenek a kijelölt osztálynak, annyiszor kerülnek a sorsolásba, vagyis növelhetik esélyeiket a nyerésre!

Nyereménysorsolás ideje: 2017. november 15.

Jó játékot, sok szerencsét kívánunk!

Tortasütő versennyel ünnepli születésnapját az Auchan

Meglepetésekkel és nyereményjátékokkal, többek között szerencsekerékkel és sorsjegyekkel, valamint a vásárlóknak meghirdetett tortasütő versennyel ünnepli 19. születésnapját az Auchan április 27. és május 31. között.

Tovább olvasom
SZÁMUNKRA MINDENKI EGYENLŐ

Fogyatékkal Élő Emberek Világnapja az Auchan Budaörs áruházban december 3-án.

Tovább olvasom
Egyre többen keresik a minőséget, a magyar vásárlók fele ped...

Az Auchan fokozott érdeklődésre számít a karácsonyi szezonban a speciális táplálkozási igényeknek megfelelő édességek és süteményösszetevők terén. Az Auchan tapasztalatai szerint a vásárlók fele december első hetében szerzi be a Mikulás napi édességeket, és egyre többen választjá...

Tovább olvasom