Áruházak Facebook Youtube Üzenet
Nagy választék kalandból
Nagy választék kalandból

Nyereményjáték

Játsszon velünk 2017. június 1. és június 28. között! Vásároljon egy alkalommal legalább 3000 Ft értékben bor, pezsgő, vagy habzóbor termékeket az Auchan áruházakban, és nyerjen értékes ajándékot! A játékban kizárólag 18 év feletti vásárlók vehetnek részt!

A játék végén 1 db DUNAVOX Borhűtő és 1 db Nyereményhétvége kerül kisorsolásra 3 nap 2 éjszakára 2 fő részére szóló borkóstolóval és pince látogatással a Mészáros Borház felajánlásával Szekszárdon.

Játszom!

170 000 eurós támogatást adott át az Auchan Magyarország 20...

A Szolidaritás Napján 20. évfordulóját ünnepelte az Auchan az Ifjúságért Alapítvány. Civil szervezetek támogatásával és színes családi programokkal ünnepelte országszerte a Szolidaritás Napját az Auchan október 5-én. Az áruházlánc mind a 19 áruháza és központi irodája ezen a napo...

Tovább olvasom
Party with Style - Játssz és nyerj!

Vásárolj 2017. 06. 01. és 07. 31. között minimum 1 db bármilyen Henkel kozmetikai terméket az Auchan áruházakban, regisztrálj és nyerd meg az értékes nyeremények egyikét!

Tovább olvasom
Cosmia - A sokszínűség vonzereje!

Hogy mi a titkuk azoknak a szépségápolási készítményeknek, amelyeket megszeretünk? Az, hogy minőségi alapanyagokból készülnek, és megbízhatunk bennük. A hatékony arc- és bőrápolás a jól megválasztott termékeknél kezdődik.

Tovább olvasom