Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Mit jelent számomra a húsvét? - Solymár rajzpályázat - hivatalos szabályzat

Az Auchan Magyarország Kft. Solymár Áruháza a húsvéti készülődés örömére játékot szervez.

1. Rajzpályázat: Rajzold le, hogy mit jelent számodra a húsvét, hogyan várod idén a Nyuszit, és kérd meg szüleidet, hogy dobják be rajzodat az Auchan Solymár Áruház Vevőszolgálatán a kihelyezett gyűjtődobozba! A bedobott rajzok közül három kategóriában (óvodás, alsó tagozatos és felső tagozatos) az Áruházi vezetőkből álló zsűri választja ki a legjobb rajzot, melyeket 10.000.- Ft értékben, a nyertes által Játék, vagy Könyv Osztályunkon választott nyereménnyel jutalmazzuk.

A játékban azok a rajzok vehetnek részt, amelyeken egy óvodás, alsó tagozatos vagy felső tagozatos gyermek által rajzolt húsvéti élmény szerepel, amelyet a pályázó szülőnek kell bedobnia a Vevőszolgálaton elhelyezett gyűjtődobozba a jelen részvételi feltételekben meghatározott módon és ideig. Minden pályázótól maximum egy rajzot tudunk elfogadni.  A nyertes pályázatokat (rajzot) keresztnév és életkor megjelölésével feltöltjük a Solymár Áruház Facebook oldalára.

A rajzokat a pályázat benyújtására szolgáló Vevőszolgálaton elhelyezett gyűjtődobozba kell bedobni adatkezeléshez történő hozzájárulást tartalmazó nyilatkozat kitöltésével egyetemben. 

A rajz beküldésével a pályázó kijelenti, hogy részt vesz a pályázaton és elfogadja a jelen részvételi feltételeket. A pályázó továbbá kijelenti, hogy a beküldött rajz saját gyermekének alkotása, megfelel a pályázati feltételeknek, és nem áll fenn harmadik személynek olyan joga, amely a pályázaton történő részvételt gátolná vagy megakadályozná. Az előbbi feltételek megsértése esetén az érintett pályázat érvénytelen és az Auchan Magyarország Kft.-vel szemben támasztott igényekért kizárólag a pályázó felel.

Jelen promóciókat a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá és nem kezeli, és a promóció semmilyen módon sem kapcsolódik a Facebookhoz. 


I. A játékban a 2023. március 27. napjától 2023. április 5. napjáig leadott/bedobott rajzok vesznek részt, melyekből az áruházi zsűri 2023. április 6. napján hirdet eredményt. 

II. A pályázat témája: “Mit jelent számomra a húsvét?” rajzpályázat

Rajzpályázat: A pályamű bármely technikával (ceruza, zsírkréta, festék, stb.), és A4 méretben készíthető el.

Az eredményhirdetés időpontja: 2023. április 16. 

Minden nyertes képet közzéteszünk a Solymári Áruház Facebook oldalán. 

A nyeremény készpénzre, más dologra nem átváltható.

Az alábbi díjak kerülnek kiosztásra (kategóriánként 1):

  • 1. helyezett: 10.000.- Ft értékű, választott játék/könyv

A nyeremények átadása és átvétele akként történik, hogy a nyertesek telefonon történő értesítését követően a játékok személyes átvételéről egyeztetve azokat a solymári áruházban át lehet venni, mely átvételről  -  a nyertes szülő magára, valamint gyermekére kiterjedően adott hozzájárulása esetén - fotó készülhet. A nyeremények átvételét átadás-átvételi nyilatkozattal igazoljuk. 

A pályázatban való részvétel és az adatszolgáltatás önkéntes.

A pályázaton résztvevő köteles a pályázat során valós adatokat megadni, a hibásan megadott adatokért az Auchan Magyarország Kft. nem vállal felelősséget.

A pályázatra érkezett képeket a pályázat lezárultát követően megsemmisítjük. A beküldött rajzok megjelenéséért az Auchan Magyarország Kft. nem kötelezhető jogdíj, szerzői díj vagy egyéb díj megfizetésére. Így a rajzot beküldő személy (résztvevő) kijelenti, hogy semmilyen jogdíjköveteléssel nem él és harmadik személynek az azokon esetleg fennálló jogdíjköveteléséért helytáll. 

A játék szervezője jelen részvételi szabályzat megváltoztatásának jogát fenntartja.

SOK SIKERT KÍVÁNUNK!

Solymár, 2023. március 27.Auchan Magyarország Kft. 

Több mint 23 millió forint értékű adományt gyűjtött három ka...

Több mint 23 millió forint értékű Bizalompontot oszt szét az Auchan a Szimbiózis Alapítvány, a Magyar Vöröskereszt és az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány részére. Az áruházlánc rendszeresen szervez gyűjtést a vásárlói körében, és csak a tavalyi évben több mint 500 milli...

Tovább olvasom