Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Miskolci nebuló kezdheti a tanévet az általa megálmodott iskolatáskával az Auchan jóvoltából

A miskolci 9 és féléves Balázs nyerte az Auchan kisiskolások számára meghirdetett „Légy kreatív és álmodj magadnak egyedi sulitáskát!” című pályázatot, amelynek keretében hat és tizenegy év közötti gyerekek a számukra tökéletes iskolatáskáról készíthettek tervet.

A július 5-én megtartott sorsoláson nyertes pályázó jutalma maga az általa megálmodott iskolatáska, amelyet az áruházlánc franciaországi központjában készítettek el és ünnepélyes keretek között ma adták át a nyertesnek, a 9 és féléves miskolci Balázsnak az Auchan József Attila úti áruházában. 

Az Auchan által meghirdetett pályázatra 6-11 éves gyerekek rajzait várták a tökéletes iskolatáskáról, nevezni június 12. és június 30. között lehetett bármelyik Auchan áruházban a rajz leadásával. A pályázatra mintegy száz rajz érkezett. 

Az Év Boltja díjat nyert az Auchan

Hipermarket kategóriában az Auchan budaörsi áruháza nyerte Az Év Boltja elismerést a Store Insider és a Tobacco Magazin által meghirdetett versenyen. A nyertesről a szakmai zsűri és a vásárlók együttesen döntöttek.

Tovább olvasom
Kalandra fel! Játssz velünk és nyerj biciklit!

Játssz velünk 2019. március 21. és december 31. között! Vásárolj egy alkalommal legalább 4 db nyári vagy téli gumiabroncsot hipermarket áruházainkban vagy az Auchan online áruházban, és nyerj értékes ajándékot!

Tovább olvasom