Áruházak Facebook Youtube Üzenet

MEGFONTOLT KARÁCSONYT KÍVÁN A PÉNZÜGYI NAVIGÁTOR!

Ajándékok, ünnepi étkezések, rokonlátogatások, szilveszteri összejövetelek: számos olyan költség, amely év végén a szokásosnál jobban megterheli a családi kasszát. Az év végi forgatag hatására többen igényelnek különböző fogyasztási hiteleket, vesznek fel gyorskölcsönt, hogy fedezzék az ünnepi kiadásokat, ám a nagy sietségben sokszor nem néznek utána a részleteknek. A kiadások megtervezésével, egy kis odafigyeléssel azonban sokat lehet tenni azért, hogy a felhőtlenebb december után a január se a megszorításokról, esetleges fizetési nehézségekről szóljon.

Egy nem átgondolt, a reklámok, hirdetések hatására hirtelen felvett hitel anyagilag megterhelheti a családi kasszát, megnehezítheti az újévkezdést, súlyosabb esetben akár tartós anyagi problémákat is okozhat. Ezért javasolt mindig utánanézni a részleteknek, alaposan tájékozódni, figyelmesen elolvasni a feltételeket! A Pénzügyi Navigátor honlapján – számos egyéb hasznos tartalom mellett – tematikus cikk foglalja össze azokat a szempontokat, amelyeket ajánlott figyelembe venni hitelfelvétel előtt, továbbá tájékoztatók ismertetik a fogyasztási hitelek különböző típusait, valamint a gyorskölcsönök főbb jellemzőit, kockázatait.

A fenti információk az MNB új, Pénzügyi Navigátor mobilapplikációjával is elérhetők. Az iOS-re és Androidra is letölthető alkalmazás számos hasznos funkcióval rendelkezik, többek közt aktuális devizaárfolyam-információkkal és hírekkel, termékösszehasonlító programokkal, bankfiók- és ATM-keresővel, valamint pénzügyi szótárral segíti a pénzügyi tájékozódást.

Pénzügyi Navigátor. Utat mutat a pénzügyekben. Karácsonykor is.

Óriási hajrá, izgalmas végjáték, boldog nyertesek - Lezárult...

December második szombatján nemcsak a karácsonyi nagybevásárlást intéző családok, hanem a különleges autós játékok rajongói is a dunakeszi Auchan felé vették az irányt, itt rendezték meg ugyanis az értékes Carrera nyereményekért zajló bajnokság lebilincselő zárófordulóját. Az egé...

Tovább olvasom
Világbajnoki aranyérmet szerzett az Auchan cukrásza

Aranyérmet nyert a novemberi World Culinary Cup artisztika kategóriájában Tóth Katalin, az Auchan cukrász menedzsere. A luxemburgi kulináris világbajnokságon 60 ország 1500 versenyzője mérte össze tudását a szakácsművészet, a pékség és a cukrászat terén.

Tovább olvasom
Már megvásárolhatók nálunk a 2019-es e-matricák!

A 2019. ÉVRE VONATKOZÓ ÉVES ORSZÁGOS ÉS MEGYEI E-MATRICÁK 2018.12.01-TŐL MEGVÁSÁROLHATÓAK. AZ E-MATRICÁK ÉRVÉNYESSÉGÉNEK KEZDETE 2019.01.01!

Tovább olvasom