Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Másfél millió forint adomány a Szent László Kórháznak vásárlóink jóvoltából

A kiskereskedelmi láncok közül egyedül az Auchanban lehetett kapni azt a Pajzos-Megyer tokaji bort, aminek minden megvásárolt palackja után 500 forintot kapott a koronavírus elleni küzdelemhez a Szent László Kórház. Örömmel tettünk eleget a kérésének, hogy az adománygyűjtő bor rekord gyorsasággal kerüljön ki az áruházainkba és minél több vásárlónkhoz eljusson a híre

A gyűjtésből végül majdnem másfél millió, egész pontosan 1 402 500 forint folyt be a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványt számlájára.

Köszönjük minden munkatársunknak és vásárlónknak, aki a jótékonyság kezdeményezés mellé állt, és hozzájárult, hogy így is segítsük a járvány kezelésében kiemelten fontos szerepet vállaló egészségügyi dolgozókat.

Eggyel több tanszer az Auchanból, hogy a nagycsaládokban is ...

Az Auchan augusztus 1-től szeptember 11-ig tanszergyűjtést hirdet áruházaiban a Nagycsaládok Országos Egyesületének (NOE) a javára. A már hagyománynak számító jótékonysági akciójukkal arra kérik a vásárlóikat, hogy aki teheti, vegyen egy-két taneszközzel többet a szükségesnél, és...

Tovább olvasom
Tájékoztatás termékvisszahívásról - Auchan Nívó tojás

Tisztelt Vásárlóink, az alábbi termékek minősége nem megfelelő, ezért vállalatunk biztonsági okokból visszahívja azokat!

Tovább olvasom
Tájékoztatás termékvisszahívásról

Tisztelt Vásárlóink! Az alábbi termék minősége nem megfelelő,ezért biztonsági okokból a gyártó (ARANYKORONA ZRT.) visszahívja a megadott azonosítókkal rendelkező termékeket:

Tovább olvasom