Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Áruházkereső

Találja meg az Önhöz legközelebbi Auchan áruházat

Bizalomkártya

„Maradj hűséges vásárlónk és nyerj!” nyereményjáték - hivatalos szabályzat

A „Maradj hűséges vásárlónk és nyerj!” elnevezésű nyereményjáték szervezője a Kecskeméti Auchan Áruház (6000 Kecskemét, Dunaföldvári út 2.). Jelen promóciót a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá és nem kezeli, és a promóció semmilyen módon sem kapcsolódik a Facebookhoz.

1. Játék időtartama: 2021.01.04. - 2021.03.28.

Játék sorsolásának időpontja: 2020.03.31.

2. A játék menete: a vásárlók úgy vehetnek részt a nyereményjátékban, hogy 

 • rendelkeznek Bizalomkártyával (felhívjuk játékosaink figyelmét, hogy kizárólag az a személy jogosult a játékban részt venni, aki a saját nevén szereplő Bizalomkártyával tölti ki a szelvényt, illetőleg arra, hogy a játékban kizárólag Auchan kártyával, valamint Bizalomkártyával lehet részt venni, Business Bizalomkártyával nem),

 • fenti időszakban, havonta legalább 1x 10.000 Ft értékben vásárolnak kecskeméti áruházunkban, 

 • a 2021. január, február, illetőleg március hónapban legalább 10.000.- Ft értékű vásárlást igazoló 3 blokk Vevőszolgálaton való bemutatása után egy tipp szelvény kerül átadásra, ahol az áruházunkkal kapcsolatos 3 egyszerű kérdést kell helyesen megválaszolni,

 • ezen a tipp szelvényen fel kell tüntetni továbbá a következő adatokat: név, Bizalomkártya szám, telefon elérhetőség, a 3 bizonylat adatai (tranzakciószám, pénztár száma),

 • egy vásárló többször is pályázhat, ha rendelkezésére állnak a szükséges nyugták, meg kell őrizni a blokkot, és be kell majd mutatni 

 • szelvény átadásakor “kiadva” bélyegzővel látjuk el a blokkot


  3. A sorsolás napján kisorsoljuk a 10. pontban feltüntetett 5db tárgynyereményt, valamint 20 db 50.000 Bizalompont feltöltést.

A 25 szerencsés vásárlónkon kívül 25 további tartaléknyertest is sorsolunk (a nyeremény a tartaléknyertes részére kizárólag érvénytelen pályázat esetén adható át, valamint akkor, ha a Nyertes azt a sorsolást követő 90 napon belül nem veszi át).

A játékban bárki részt vehet, aki 18. életévét betöltötte és Játék időtartama alatt áruházunkban vásárolt, valamint szelvényét bedobja a Vevőszolgálaton elhelyezett dobozba. 

A szelvényeket a sorsolást követő 30 napon belül megsemmisítjük. A sorsolást az áruház képviselője bonyolítja le áruházunkban 2020. március 31. napján délelőtt 10:00 órakor. A 2021. január 4. - 2021. március 28. közötti vásárlást igazoló, a szelvény átadásakor lepecsételt blokkokat feltétlenül meg kell őrizni, mert a nyeremény ezek felmutatása ellenében kerül átadásra a Vevőszolgálaton, átadás átvételi elismervény kitöltésével egyetemben.

A nyeremény készpénzre nem váltható át! 

 4. A Nyertes értesítése, nyeremény átvétele

A Szervező a Nyertest a sorsolás napján, az általa megadott telefonszámon értesíti, valamint tájékoztatja a nyeremény átvételének módjáról. 

Amennyiben a Nyertes nem felel meg a Jelen Szabályzatban foglalt feltételeknek (pl. nem tudja felmutatni a vásárlását igazoló, megfelelő blokkszelvényt), akkor a Szervező a nyereményeket a pótnyertesnek adja át.

A nyeremény átvétele személyesen történik. A Nyertes a nyereményeket az áruház Vevőszolgálatán veheti át a lepecsételt blokkok bemutatását követően. A személyes átvételről annak igazolásaként átadás-átvételi jegyzőkönyv készül. 

Amennyiben a Nyertes személyét illetően vita keletkezik, úgy a Nyeremény átadásának kérdésében, illetve a Nyertes személyének meghatározásában a Szervező döntése végleges és nem vitatható.

5. Adatkezelési tájékoztató

A Szervező a Játék Adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint jár el, mely tájékoztatót a Résztvevők a Játékban való részvételt megelőzően kötelesek megismerni és tudomásul venni.

6. Együttműködési kötelezettség

A nyertes és tartaléknyertes Résztvevők kötelesek együttműködni a Szervezővel annak érdekében, hogy a nyeremény átadása a sorsolást követő 90 napon belül megtörténjen, a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvény 11.§ (7a), és 23.§ (2) bekezdésének megfelelően. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a Nyertes (tartaléknyertes) nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülményért a Szervező felelőssége nem állapítható meg. A Szervező a Nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani, az átvétel időtartama nem hosszabbítható meg, így annak elmulasztása a Résztvevőre nézve jogvesztő.

7. Adók és közterhek

A nyereményjátékkal kapcsolatos adó és járulék megfizetését a Szervező vállalja. A nyeremény átvételét követően a Nyertes további követelést a Szervező felé nem támaszthat.

8. Információ a Játékról

A Játék hivatalos játékszabálya és adatkezelési szabályzata elérhető a Szervező weboldalán: a https://auchan.hu  oldalon, továbbá a kecskeméti Auchan áruház vevőszolgálatán.

9. Egyéb rendelkezések

A Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy a nem szabályosan, nem a Játék szellemével összeegyeztethető módon, illetve nem a megengedett eszközökkel résztvevő, és így a maga számára jogtalan előnyöket szerző Résztvevőt kizárja a Játékból. A Szervező döntése a kizárás kérdésében végleges és az nem vitatható.

A játékszabály megszegésével a Szervezőnek okozott kárért a Résztvevő teljes körű felelősséget vállal.

A Szervező a Játék teljes időtartama alatt fenntartja a Játékszabály módosításának jogát, melyről a Résztvevőket írásban (a honlapra feltöltve) tájékoztatja.

10. Nyeremények listája

 • Beko mosógép (Beko WUE-6512XWWET)

 • Beko hűtő (Beko RCNA-295K20PT)

 • Philips televízió (Philips 50PUS7505TV)

 • Samsung Galaxy tablet S5E 64GB, BLACK

 • Gorenje tűzhely (Gorenje K5341WJ), valamint

 • 20x50.000 Bizalompont

 

Kecskemét, 2021. január 5. 

Auchan Magyarország Kft.

Auchan KecskemétOlvasd el adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva! >>>