Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Magyar hónap

Közös áruházi promóciót indított az Auchan Magyarország Kft. és a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács.

A Tej Terméktanács tagjai elkötelezettek a magyar tejágazat fejlődése, a hazai tejtermelés és tejtermék-előállítás magas színvonalú folytatása, a fogyasztói igények lehető legjobb kielégítése és a tej termékpálya sikeres működése mellett. A tagok közös célnak tekintik, hogy az együttműködésükkel javítsák a tej termékpálya hatékonyságát, a fogyasztók magas minőségű termékekkel történő ellátását, valamint a tej- és tejtermék-fogyasztás népszerűsítését és növelését.

A Tej Terméktanács büszke arra, hogy fenti törekvésében partnerei a legnagyobb hazai kiskereskedelmi láncok is többek között az Auchan Magyarország Kft., akivel annak 2014. évi taggá válása óta a hazai ágazat egészének érdekeit szolgáló érdemi párbeszédet és közös marketingprogramokat folytat.

A Terméktanács által működtetett Közösségi Marketing Alap egyik célja a fogyasztók több, gyakoribb és tudatosabb tej és tejtermék fogyasztásra való ösztönzése. A Terméktanács 2017. óta folytatott ’Tej. Szívvel-lélekkel’ elnevezésű programja lehetővé teszi a tej és tejtermék fogyasztási kultúra formálását, a tej iránti fogyasztói lojalitás erősítését, a Tej Terméktanács tulajdonában lévő Tejszív és Sajtszív védjegycsalád ismertségének növelését.

Fenti célokat szolgálja a most induló ’Magyar hónap’ elnevezésű kampány is, amelynek keretében a tagok akciósújság hirdetésekkel, televíziós reklámhirdetéssel, folyamatos Facebook támogatással és vásárlói edukációval támogatják a hazai tej és tejtermék vásárlását az áruházláncokban. Ennek keretében 2018. október 18-24. között 20 Auchan áruházban kóstoltatással és vásárlói edukációval egybekötött nyereményjátékban vehettek részt a vásárlók. Az áruházi kitelepülések más Terméktanács tagoknál is folytatódnak a későbbiekben.

Balázs Ildikó, az Auchan Retail Magyarország minőségügyi és vállalati kapcsolatok igazgatója a ’Magyar hónap’ kapcsán elmondta: „Az Auchannál elkötelezettek vagyunk a tejtermékfogyasztás népszerűsítésében, többek között ezért léptünk be a kiskereskedők közül elsőként a Tej Terméktanácsba ba és helyezünk nagy hangsúlyt közös kezdeményezésekre. Stratégiánk, hogy kiemelten kezeljük a jó minőségű, helyi és egészséges termékeket, így az általunk eladott friss tejek közel 100 százaléka magyar termelőtől származik.

 

20% kedvezmény mosószer termékekre!

Akassz le egy vagy több darabot az áruházaink vegyiáru osztályain kihelyezett ingyenes papírtasakok közül. Pakold tele mosószer termékekkel, ami belefér! A pénztárnál 20% kedvezményt kapsz a táska teljes tartalmára november 20-án.

Tovább olvasom
Auchan Kids - A varázslat a kezedben van

Töltsd le az Auchan Kids alkalmazásunkat iTunesból vagy Google Play áruházból, játssz hógolyó csatát, készíts mágikus fotókat és nézegesd a játékkatalógusunkat 3D-ben.

Tovább olvasom
LEGYÉL TE A KARÁCSONY BAJNOKA!

Jelentkezz az Auchan és a Carrera karácsonyi bajnokságára!

Tovább olvasom