Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Lehet megfizethető a karácsony! Minőségi kínálattal és kedvező árakkal készül az ünnepekre az Auchan

Idén karácsonykor talán még a szokásosnál is nagyobb hangsúlyt kap az ár-érték arány, éppen ezért fontos, hogy tudjuk, hol vehetünk minőségi alapanyagokat megfizethető áron. Az Auchan mind a 24 áruházában széles kínálattal várja a vásárlóit, legyen szó a karácsonyi menü kellékeiről, a díszekről vagy akár az ajándékokról.

Ha karácsony, akkor hal, ha pedig hal, akkor mindenképpen minőségi hal, amiből bőven találunk az Auchan országszerte elérhető 24 áruházában. Az áruházlánc kínálatában megfizethető áron találunk jó minőségű alapanyagokat, így könnyen összeállíthatunk egy komplett, bőséges karácsonyi menüsort. Az ünnepi időszakban általában kiemelt az érdeklődés a halak iránt, és bár már december elején érzékelhetően nő a kereslet, igazán csak a karácsony előtti néhány napban szembetűnő a változás. Az Auchan áruházakban különösen széles a választék mind az édesvízi, mind pedig a tengeri halakból és a tenger gyümölcsei termékekből, hiszen a hagyományos ételeken túl sokan szeretik ilyenkor az egzotikusabb fogásokat is. A már hagyományosnak számító halak mellett számos különlegességet, prémium terméket is megtalálunk a pultokban. 

Noha a kísérletező kedv évről évre nő, hazánkban még mindig a ponty és a pontyból feldolgozott termékek a legnépszerűbbek. Az Auchan vásárlói több mint tízféle hazai halfajtából, 11 édesvízi és 19 tengeri halból válogathatnak, de találunk pácolt és füstölt halkülönlegességeket, illetve kaviárt is. A karácsonyi kínálatuk egyik különlegessége a 2017-es év győztes haltípusa, a szürke harcsa.  Emellett a vásárlóközönség minden évben keresi a készen kapható halászlét is, mind hűtött, mind pedig mirelit formában. 

Annak sem kell aggódnia, aki nem hal-, hanem húsételt tervez inkább az asztalra tenni, ugyanis számos friss termékből válogathatunk a húspultoknál is. Baromfi-, sertés-, marha-, de még borjúhúsból is széles a kínálat, valamint ezekből is találunk előre csomagolt és fagyasztott változatokat is. Ha a főételhez már megvannak a hozzávalók, akkor jöhetnek a desszertek és az italok, amikből szintén mindenki megtalálhatja a kedvére valót. Az édesség részlegen több száz termék érhető el, a klasszikus zselés szaloncukor mellett számos gyártói innováció, valamint exkluzív termékek, mint például az Auchan nívó és prémium szaloncukrok.

Tehát nem csak a halakat és húsokat, de az ünnepi fogás többi hozzávalóit is kiváló minőségben, ugyanakkor kedvező áron szerezhetjük be az áruházláncból, ráadásul a „mindent egy fedél alatt” elvnek köszönhetően még a dekorációért sem kell máshová mennünk. Idén ezek tekintetében négy tematikából is válogathatunk: a hófödte álomvilág a hidegebb színeket képviseli, a mesés karácsony modern köntösbe bújtatja a klasszikus színeket, a téli romantika az erdei kisházak nyugalmas hangulatát idézi, a tündöklő ünnepek pedig halvány, natúr árnyalatokkal hozza el a romantikus és bohém karácsonyi hangulatot. Ha pedig az ajándékok is hiányoznak még a fa alól, akkor számos ajándéktárgy, gyerekjáték vagy elektronikai eszköz is rendelkezésre áll. Ahogyan akár maga a fa is, amit az Auchan kínálatából már 10 ezer forint alatt feldíszíthetünk.

Akik pedig szívesebben intézik otthonról a bevásárlást, azok az ünnepi szezonban online is kibővített választékból rendelhetnek házhoz. 


2022. december 14.

Termékvisszahívás - Szentkirályi szénsavmentes, 1,5L

A Szentkirályi Magyarország kéri azon fogyasztókat, akik bármelyik Auchan áruházban 1,5 literes, szénsavmentes (rózsaszín kupakos) Szentkirályi ásványvizet vásároltak, melynek a palack nyakán látható lejárati ideje 21.03.2025, hogy ne fogyasszák el azt, hanem vigyék vissza az áru...

Tovább olvasom
Már lakásbiztosítást is lehet kötni az Auchanban

Az Auchan Magyarország tavaly ősszel indította el az „Auchan Pénzügyi Szolgáltatásokat”, amely kedvező áruhitelre és műszaki termékeknél a garancia kiterjesztésére is lehetőséget adott. Az ajánlatok köre most lakásbiztosítással bővül, amelyben az Auchan biztosító partnere az Alfa...

Tovább olvasom
Az év utolsó bevásárlásait még fizethetjük SZÉP-kártyával is...

Az Auchan áruházak a vásárlói igényeket és szokásokat figyelembe véve december 24-én délig nyitva tartanak. A szokásos vasárnapi rend szerint, áruháztól függően reggel 6-kor vagy 7-kor nyitnak, és egységesen délig kiszolgálják a vásárlókat egyebek mellett aznapi sütésű pékáruval ...

Tovább olvasom