Áruházak Facebook Youtube Üzenet

LEGYÉL TE A KARÁCSONY BAJNOKA!

Jelentkezz az Auchan és a Carrera karácsonyi bajnokságára!

Selejtezők:
november: 17-18. Miskolc – József Attila utca, Fót, Maglód

november. 24-25. Budaörs, Szeged, Soroksár

december. 1-2. Dunakeszi, Solymár

Döntő: december. 8. Dunakeszi

Fődíj: Családi belépő a Forma 1 2019-es Magyar Nagydíjra

Jelentkezés: CARRERA-TOYS.COM/AUCHAN-ROADSHOW

Idén is megrendezi karácsonyi bajnokságát a távirányítós autóiról és versenypályáiról ismert Carrera. A futamokon kicsik és nagyok egyaránt rajthoz állhatnak, így bárki lecsaphat az értékes nyereményekre, s persze megismerheti az osztrák márka felhőtlen szórakozást ígérő játékait. Ha szereted a száguldást és nem félsz a megmérettetéstől, nevezz Te is! A végső összecsapást maga Szujó Zoltán közvetíti!

A Carrera több mint ötven éve gyárt kimagasló minőségű, ultramodern távirányítós autókat és versenypályákat otthoni felhasználásra. Ezek nemcsak gyermekeknek, hanem felnőtteknek is kiváló szórakozást nyújtanak, éppúgy összehozzák tehát a családot, mint az igazán jó társasjátékok. Az osztrák cég most mindenkinek lehetőséget biztosít, hogy kipróbálhassa nagyszerű termékeit, összefogott ugyanis az Auchannal, és nyílt karácsonyi bajnokságot írt ki a sebesség szerelmeseinek.

A versenyeknek a legnépszerűbb magyarországi Auchan áruházak adnak otthont, ezekben mérhetik majd össze tudásukat a – 14 év alatti és feletti korosztályba sorolt – indulók. A bajnokság természetesen selejtezőkkel veszi kezdetét, a fóti, a maglódi és a miskolci Auchan november 17-én és 18-án, a budaörsi, a soroksári és a szegedi áruház november 24-én és 25-én, Dunakeszi és Solymár pedig december 1-jén és 2-án várja a nevezőket. A résztvevők tíz mért kört mehetnek a vájatvezetéses kocsikkal (slot cars), s legjobb idejük alapján juthatnak a döntőbe. A 32 szerencsés december 8-án, Dunakeszin feszülhet egymásnak, méghozzá a sorozat legnagyobb, Hungaroringet formázó versenypályáján, ami minden eddiginél izgalmasabb összecsapásokat ígér a szurkolóknak.

Miként a Carrera munkatársaitól megtudhattuk, a játék öröme mellett a fantasztikus nyeremények miatt is érdemes kontrollert ragadni. A felnőtt kategória győztese például ingyen látogathat ki jövőre a Formula–1 hungaroringi futamára, méghozzá olyan négynapos, hétvégi belépő birtokában, ami boxutca-látogatást és parkolójegyet is magában foglal. Szintén kecsegtető, hogy a legügyesebb ifjonc 10+1 alkalmas gokartbérlettel gazdagodik, amelyet a különleges vonalvezetésű, profi versenypályákat idéző Hungaroring Kart Centerben használhat fel. Ez persze csak a jéghegy csúcsa, a fődíjak mellett számos egyéb értékes ajándékot is kiosztanak majd a kormányzsonglőrök között.

A zárófutam kommentátora nem más lesz, mint Szujó Zoltán, így a szakmai háttér és a kiváló hangulat is garantált. Hála a szervezők rugalmasságának, az induláshoz nem szükséges előzetes regisztráció. Akit vonz a kihívás, az elődöntők napján keresse fel a sorozatban szereplő Auchan áruházak valamelyikét, és csapjon a lovak közé!

A selejtezők időpontjai és helyszínei:

2018. november 17. és 18.

Auchan Fót (2151 Fót, Fehérkő u. 1.)

Auchan Maglód (2234 Maglód, Eszterházy János utca 1.)

Auchan Miskolc (3527 Miskolc, József Attila utca 87.)

 

2018. november 24. és 25.

Auchan Budaörs (2040 Budaörs, Sport u. 2 - 4.)

Auchan Soroksár (1239 Budapest, Bevásárló u. 2.)

Auchan Szeged (6728 Szeged, Zápor út 4.)

 

2018. december 1. és 2.

Auchan Dunakeszi (2120 Dunakeszi, Nádas u. 6.)

Auchan Pilis Solymár (2083 Solymár, Szent Flórián u. 2-4.)

 

A döntő időpontja és helyszíne:

2018. december 8.

Auchan Dunakeszi (2120 Dunakeszi, Nádas u. 6.)

Az adatkezeléssel összefüggő rendelkezéseket is tartalmazó részletes Versenyszabályzat megtalálható a carrera-toys.com/auchan-roadshow  weboldalon vagy az auchan.hu/reszletek/jatekszabalyzat oldalon, vagy a Verseny rendezvényeinek helyszínén.

Várunk mindenkit szeretettel!


20% kedvezmény mosószer termékekre!

Akassz le egy vagy több darabot az áruházaink vegyiáru osztályain kihelyezett ingyenes papírtasakok közül. Pakold tele mosószer termékekkel, ami belefér! A pénztárnál 20% kedvezményt kapsz a táska teljes tartalmára november 20-án.

Tovább olvasom
Auchan Kids - A varázslat a kezedben van

Töltsd le az Auchan Kids alkalmazásunkat iTunesból vagy Google Play áruházból, játssz hógolyó csatát, készíts mágikus fotókat és nézegesd a játékkatalógusunkat 3D-ben.

Tovább olvasom
Magyar hónap

Közös áruházi promóciót indított az Auchan Magyarország Kft. és a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács.

Tovább olvasom