Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Kulcs az új lakásodhoz!

Új okosotthonod már épül. Nyerd meg Bizalomkártyáddal!

Vásárolj Bizalomkártyáddal legalább 6 hónapban, havonta minimum 30 000 forint értékben, add meg elérhetőségeid egyikét, és nyerj egy budapesti okosotthont!

A játék időtartama: 2018.05.02–2019.03.31.

Egy csodálatos, kétszobás, amerikai konyhás okosotthon vár Rád Budapest egyik legmenőbb lakóparkjában, a Metrodom Panorámában! Az igényeidre szabott fűtésiés világítási okosprogramok mellett Rád vár egy forgalomtól elzárt sétálótér tele üzletekkel és látványos zöld felületekkel. Ezt nyújtja a jövő lakása!

Tudj meg többet a lakásról az auchan.hu/lakas weboldalon, és kövesd költéseidet, hogy lásd, részt vehetsz-e a sorsoláson!
A sorsolás időpontja: 2019.04.17.

Óriási hajrá, izgalmas végjáték, boldog nyertesek - Lezárult...

December második szombatján nemcsak a karácsonyi nagybevásárlást intéző családok, hanem a különleges autós játékok rajongói is a dunakeszi Auchan felé vették az irányt, itt rendezték meg ugyanis az értékes Carrera nyereményekért zajló bajnokság lebilincselő zárófordulóját. Az egé...

Tovább olvasom
Világbajnoki aranyérmet szerzett az Auchan cukrásza

Aranyérmet nyert a novemberi World Culinary Cup artisztika kategóriájában Tóth Katalin, az Auchan cukrász menedzsere. A luxemburgi kulináris világbajnokságon 60 ország 1500 versenyzője mérte össze tudását a szakácsművészet, a pékség és a cukrászat terén.

Tovább olvasom
Már megvásárolhatók nálunk a 2019-es e-matricák!

A 2019. ÉVRE VONATKOZÓ ÉVES ORSZÁGOS ÉS MEGYEI E-MATRICÁK 2018.12.01-TŐL MEGVÁSÁROLHATÓAK. AZ E-MATRICÁK ÉRVÉNYESSÉGÉNEK KEZDETE 2019.01.01!

Tovább olvasom