Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Kulcs az új lakásodhoz!

Új okosotthonod már épül. Nyerd meg Bizalomkártyáddal!

Vásárolj Bizalomkártyáddal legalább 6 hónapban, havonta minimum 30 000 forint értékben, add meg elérhetőségeid egyikét, és nyerj egy budapesti okosotthont!

A játék időtartama: 2018.05.02–2019.03.31.

Egy csodálatos, kétszobás, amerikai konyhás okosotthon vár Rád Budapest egyik legmenőbb lakóparkjában, a Metrodom Panorámában! Az igényeidre szabott fűtésiés világítási okosprogramok mellett Rád vár egy forgalomtól elzárt sétálótér tele üzletekkel és látványos zöld felületekkel. Ezt nyújtja a jövő lakása!

Tudj meg többet a lakásról az auchan.hu/lakas weboldalon, és kövesd költéseidet, hogy lásd, részt vehetsz-e a sorsoláson!
A sorsolás időpontja: 2019.04.17.

Kibővült prémium bor- és pezsgőválasztékkal nyílt meg az Auc...

A borfogyasztási szokások terén Magyarország stabilan közelít az európai trendekhez: a vásárlók ma már tudatosan keresik a minőséget és a prémium kategóriára is egyre nyitottabbak az Auchan tapasztalatai szerint. Az áruházláncnál megnyílt az immár hagyományos őszi borvásár, amely...

Tovább olvasom
Őszi kreatív foglalkozások áruházainkban!

Tedd próbára kreativitásod vagy szerezz akár egy új hobbit. Próbáld ki a különleges Quilling technikát, készíts ékszereket, vagy üvegfestékkel ékesített mintás dekor üvegtárgyakat.

Tovább olvasom
2017-ben is stabilan növekedett az Auchan Idén online és off...

A 2017-es üzleti évben 3,7 százalékkal emelkedett az Auchan Retail Magyarország 20 áruházának és 18 üzemanyagtöltő állomásának éves bruttó forgalma. A vásárlások száma 43,4 millió volt, amely szintén növekvő tendenciát mutat. Tavaly több területen, a hagyományos- és az e-kereske...

Tovább olvasom