Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Költöztesd fészkünkbe vállalkozásod!

Kiváló lehetőséget kínálunk vállalkozásod fejlődéséhez! Vedd igénybe az Auchan központi irodáinak bővítése, illetve logisztikai rendszerének fejlesztése következtében felszabadult áruházi iroda-, és raktár területeket saját céged számára!

Mi kínálunk?

Budakalászi, debreceni, szigetszentmiklósi valamint törökbálinti áruházunkban iroda helységek, melyek alkalmasak lehetnek egy kis és középvállakozás számára. Keress akár helyet egy alakuló call center, nyelviskola, képzési hely számára, vagy akár ha könyvelő-, ingatlan-, vagy utazási irodának keresel megfelelő helyszínt.

Debreceni, szegedi, szolnoki, törökbálinti áruházunk kiadó raktárhelységeket kínál. A rendelkezésre álló raktárhelységek ideálisak lehetnek hagyományos kereskedelmi célú raktározásra vagy akár alternatív hasznosításra is, igy Debrecen és Szeged esetében eslősorban játszóház vagy sport-, és élményközpont kialakítását javasoljuk.

Részletekért kérjük, keresd ingatlan gazdálkodási menedzserünket a +36 30 854 1582-es elérhetoségen!

Várjuk érdeklődésed!

A magyar termelőket segíti az Auchan. A Nemzeti Agrárgazdasá...

Megerősítette a magyar termelők piacra jutását segítő együttműködését az Auchan és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara. A megállapodás célja a hazai gazdaságokkal való kapcsolat szorosabbra fűzése, valamint a minőségi magyar termékek számának növelése az áruház polcain. A mostani lát...

Tovább olvasom
Rajzold le álmaid iskolatáskáját!

Légy kreatív és álmodj magadnak egyedi sulitáskát! Elképzelésed rajzold le és vegyél részt pályázatunkon. A szerencsés kisiskolás részére elkészítjük a megálmodott táskát sulikezdésre.

Tovább olvasom
Az Auchan 100% Arabica Espresso győzedelmeskedett a nagy káv...

A Maradok a Pénzemnél ár-érték kutató fogyasztói blog tesztjén sajátmárkás termékünk bizonyult a legjobbnak az őrölt kávék kategóriájában. Nézze meg a tesztet, és kóstolja meg a különleges 100% Arabica Espressónkat!

Tovább olvasom