Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Költöztesd fészkünkbe vállalkozásod!

Kiváló lehetőséget kínálunk vállalkozásod fejlődéséhez! Vedd igénybe az Auchan központi irodáinak bővítése, illetve logisztikai rendszerének fejlesztése következtében felszabadult áruházi iroda-, és raktár területeket saját céged számára!

Mi kínálunk?

Budakalászi, debreceni, szigetszentmiklósi valamint törökbálinti áruházunkban iroda helységek, melyek alkalmasak lehetnek egy kis és középvállakozás számára. Keress akár helyet egy alakuló call center, nyelviskola, képzési hely számára, vagy akár ha könyvelő-, ingatlan-, vagy utazási irodának keresel megfelelő helyszínt.

Debreceni, szegedi, szolnoki, törökbálinti áruházunk kiadó raktárhelységeket kínál. A rendelkezésre álló raktárhelységek ideálisak lehetnek hagyományos kereskedelmi célú raktározásra vagy akár alternatív hasznosításra is, igy Debrecen és Szeged esetében eslősorban játszóház vagy sport-, és élményközpont kialakítását javasoljuk.

Részletekért kérjük, keresd ingatlan gazdálkodási menedzserünket a +36 30 854 1582-es elérhetoségen!

Várjuk érdeklődésed!

Indul az iskolakezdési bevásárló szezon: egyre fontosabb a ...

Jelentősen megváltoztak a tanszerekkel kapcsolatos vásárlási szokások az elmúlt egy évtizedben az Auchan tapasztalatai szerint. Míg korábban az elsődleges döntési szempont egyértelműen az ár volt, addig jelenleg sokkal inkább a minőség dominál. A változó igényekre reagálva az Auc...

Tovább olvasom
21% minden pálcikás és tölcséres jégkrémre!

Jól esne ebéd vagy vacsora után egy jégkrém? Nasiznál valamit? Nálatok bandáznak a gyerekek barátai? Töltsd fel a fagyasztót most tölcséres vagy pálcikás jégkrémmel! Augusztus 21-én, csak 1 napig minden pálcikás és tölcséres jégkrém 21% kedvezménnyel kapható.

Tovább olvasom
Tanszergyűjtéssel segítjük idén is a nagycsaládosok iskolake...

A nagysikerű tavalyi kezdeményezés folytatásaként a Nagycsaládosok Országos Egyesületével (NOE) közösen ismét tanszergyűjtő akciót indítunk. A gyűjtéshez bárki csatlakozhat iskolakezdési eszközök felajánlásával, amelyeket szeptember 11-ig lehet leadni az áruházainkban kihelyezett...

Tovább olvasom