Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Kollégánk mentett életet az albertfalvai Auchannál

Kedden koraeste rosszul lett egy a budapesti 17-es villamosról leszálló utas az albertfalvai Auchan áruháznál. A villamos sofőrje tudta, hogy az áruházban mindig készenlétben van egy defibrillátor, ezért azonnal riasztotta a biztonsági szolgálatot. Az áruház biztonsági vezetője a készülék segítségével stabilizálta a beteg állapotát a mentők kiérkezéséig.

A félautomata defibrillátor hangutasításokkal irányítja kezelőjét, így használata egyszerű és gyorsan megtanulható, de csak szakképzett személyzet használhatja. Az áruházakban ezért rosszullét esetén a mentők mellett a biztonsági szolgálatot kell értesíteni.

Az életmentő eszközök egyébként öt éve már minden Auchan áruházban megtalálhatók és azóta több emberélet mentettek a biztonsági szolgálat segítségével, akik rendszeresen vesznek részt elsősegély tanfolyamon.

Az Auchan Retail Magyarország ezúton is szeretné megköszönni Sallai Zoltánnak, az albertfalvai áruház biztonsági vezetőjének és a villamos vezetőjének lélekjelenlétét, illetve szakszerű életmentő segítségét.

Óriási hajrá, izgalmas végjáték, boldog nyertesek - Lezárult...

December második szombatján nemcsak a karácsonyi nagybevásárlást intéző családok, hanem a különleges autós játékok rajongói is a dunakeszi Auchan felé vették az irányt, itt rendezték meg ugyanis az értékes Carrera nyereményekért zajló bajnokság lebilincselő zárófordulóját. Az egé...

Tovább olvasom
Világbajnoki aranyérmet szerzett az Auchan cukrásza

Aranyérmet nyert a novemberi World Culinary Cup artisztika kategóriájában Tóth Katalin, az Auchan cukrász menedzsere. A luxemburgi kulináris világbajnokságon 60 ország 1500 versenyzője mérte össze tudását a szakácsművészet, a pékség és a cukrászat terén.

Tovább olvasom
Már megvásárolhatók nálunk a 2019-es e-matricák!

A 2019. ÉVRE VONATKOZÓ ÉVES ORSZÁGOS ÉS MEGYEI E-MATRICÁK 2018.12.01-TŐL MEGVÁSÁROLHATÓAK. AZ E-MATRICÁK ÉRVÉNYESSÉGÉNEK KEZDETE 2019.01.01!

Tovább olvasom