Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Készülj az Auchannal az ünnepekre

Elindult a karácsonyi készülődés időszaka, most már mindenki az ajándékokon, az ünnepi fogásokon töri a fejét. Az Auchan mind a 24 áruházában széles kínálattal várja a vásárlóit, legyen szó a karácsonyi menü kellékeiről, a díszekről vagy akár az ajándékokról. Ráadásul a biztonságos vásárlás is garantált.

Idén is hatalmas ünnepi választékkal készül az Auchan az év végére, így könnyedén beszerezhetjük egy helyen az élelmiszereket, díszeket, ajándékokat. Az idei év újdonságaként már nemcsak kártyával, de készpénzzel is fizethetünk az önkiszolgáló kasszáknál. A biztonságos vásárlást rendszeres fertőtlenítéssel, a távolságtartásra figyelmeztető matricákkal is elősegítik. 

Az áruházlánc gasztronómiai karácsonyi katalógusa inspirációul szolgálhat, hiszen idén is számos Prémium élelmiszerrel készül a vállalat: szemes kávékkal, eredeti ceylon teaválogatással, különleges lekvárral, kiváló minőségű sajtokkal, liba- és kacsamáj készítményekkel. Az ünnepi főételekhez különböző típusú húsokat, halakat, tenger gyümölcsei széles választékát ajánlják, de aszalt gyümölcsökkel és különleges sörválogatással, prémium bor-, pezsgő-, és röviditallal is várják a vásárlóikat.

A halvásárlás szezonális jellegéből fakadóan ebben az időszakban 11 édesvízi és 19 tengeri halfajtával, valamint széles tenger gyümölcsei termék-választékkal készülnek. Magyarországon még mindig a ponty és a pontyból feldolgozott termékek a legnépszerűbbek, de a kínálatban megtalálható Magyarország "2017. évi év hala", a szürke harcsa is. Az Auchan az ünnepi haltál, füstölt és pácolt halkülönlegességek, kész grillezett halak, halikrák és az osztriga mellett a "Gazdától az Asztalig" programjának keretében olyan prémium friss haltermékeket is kínál, amelyek ASC védjeggyel rendelkező, fenntartható halászatból, GMO-, antibiotikum- és növekedési hormonmentes akvakultúrából származnak. A kiemelt karácsonyi halfajok előre csomagolt formában is az áruház hűtőpolcaira kerülnek.

Az édesség részlegen több száz új termék érhető el, így például a klasszikus zselés szaloncukor mellett a gyártói innovációk, exkluzív termékek, mint az új Auchan nívó és prémium szaloncukrok. Mindamellett bővítették az egészséges és mentes termékek kínálatát is, ugyanis erre is egyre nagyobb a kereslet. 

A sokféle karácsonyi dekoráció, dísz esetében a fenntarthatóság is előtérbe került, számos termék csomagolásmentesen érkezett. Széles az élő és a műfenyő választék is, valamint mivel egyre nagyobb az igény az élő fenyőkre, így a szokásos ezüst és nordmann mellett már konténeres lucfenyők is elérhetők. A műfenyőknél is 15 féle típussal találkozhatunk, változatos méretekben, 150 cm-től kezdve egészen 270 cm magas változatokig. Megvásárolhatók kínálatukban a 2D, 3D vagy vegyes tüskékkel ellátott fenyőfák, van köztük optikai szálas, amely önmagában is világít, de olyan is megtalálható az Auchan áruházakban, amely tobozokkal díszített. 

Az Auchan a játékok terén is törekszik a fenntarthatóságra, így a klasszikus termékek mellett fajátékot vagy 100%-ban újrahasznosított anyagból készült plüsst is megtalálhatunk. Ezen kívül az Auchan idén már harmadszorra szervezi meg a vásárlóival és plüsshódjaival közösen az adománygyűjtő kampányát, hogy idén is támogatni tudják a Semmelweis Egyetem II. sz. Gyermekgyógyászati Klinikájának munkáját. Minden eladott hód után 500 forintot ajánlanak fel a klinika számára, hogy egy rehabilitációs játszóteret tudjanak kialakítani a gyógyuló gyermekeknek.  

Az elektronikai részlegen, az okos termékektől kezdve a kisgépeken át rengeteg mindent megtalálunk, újdonságként pedig elérhető a Qilive robotporszívó és Qilive automata kávéfőző is. 

Auchan online is kibővített karácsonyi választékkal várja azokat a vásárlóit, akik szívesebben intézik otthonról a bevásárlást.

Budapest, 2021. december 8.

Termékvisszahívás - Szentkirályi szénsavmentes, 1,5L

A Szentkirályi Magyarország kéri azon fogyasztókat, akik bármelyik Auchan áruházban 1,5 literes, szénsavmentes (rózsaszín kupakos) Szentkirályi ásványvizet vásároltak, melynek a palack nyakán látható lejárati ideje 21.03.2025, hogy ne fogyasszák el azt, hanem vigyék vissza az áru...

Tovább olvasom
Már lakásbiztosítást is lehet kötni az Auchanban

Az Auchan Magyarország tavaly ősszel indította el az „Auchan Pénzügyi Szolgáltatásokat”, amely kedvező áruhitelre és műszaki termékeknél a garancia kiterjesztésére is lehetőséget adott. Az ajánlatok köre most lakásbiztosítással bővül, amelyben az Auchan biztosító partnere az Alfa...

Tovább olvasom
Az év utolsó bevásárlásait még fizethetjük SZÉP-kártyával is...

Az Auchan áruházak a vásárlói igényeket és szokásokat figyelembe véve december 24-én délig nyitva tartanak. A szokásos vasárnapi rend szerint, áruháztól függően reggel 6-kor vagy 7-kor nyitnak, és egységesen délig kiszolgálják a vásárlókat egyebek mellett aznapi sütésű pékáruval ...

Tovább olvasom