Áruházak Facebook Youtube Üzenet
Nagy választék kalandból
Nagy választék kalandból

Játsszon velünk és nyerjen üzemanyagkártyát 200 000 Ft értékben!

Játsszon velünk 2018. március 01. és december 31. között! Vásároljon egy alkalommal legalább 4 db Firestone nyári vagy téli gumiabroncsot az Auchan hipermarket áruházakban, és nyerjen értékes ajándékot!

A JÁTÉK LÉPÉSEI

Vásároljon egy alkalommal legalább 4 db Firestone nyári vagy téli gumiabroncsot az Auchan hipermarket áruházakban!

Regisztráljon, majd töltse fel a vásárlást igazoló blokk adatait!

A vásárlást igazoló eredeti blokk sértetlen, ép állapotban történő megőrzése 2019. március 31-ig szükséges.

Minden érvényes beküldés részt vesz a fődíjak, azaz a 19 db (áruházanként 1-1 db) 200.000 Ft értékű Auchan üzemanyag utalvány játék végén történő sorsolásában.

A blokk feltöltésekor válassza ki, melyik Auchan hipermarket áruházban vásárolt, minden beküldés az adott áruház sorsolásán vesz részt.

Ne feledje, minden egyes beküldés külön jelentkezést ér: tehát ahányszor érvényes beküldést hajt végre, annyiszor több esélye van a nyerésre!

A vásárlás időtartama: 2018. március 01. üzletnyitásoktól – 2018. december 31 üzletzárásig tart. A regisztráció és pályázatbeküldés határideje: 2019. január 05. 16:00:00.

Nyereménysorsolás ideje: 2019. január 09.

Jó játékot, sok szerencsét kívánunk!

Részletek: tankolastnyerek.auchan.hu

Pakolja tele játékokkal!

Akasszon le egy vagy több darabot áruházaink játékosztályán kihelyezett ingyenesen elvehető papírtáskák közül és pakolja tele játékokkal, ami belefér! A pénztárnál 20% kedvezményt kap a táska teljes tartalmára.* Csak március 20-án!

Tovább olvasom
Játsszon velünk!

Nyerjen akár egy csomag Energizer MAX ceruza- (AA) vagy mikroelem (AAA) vásárlásával SAMSUNG ULTRA HD SMART LED TV-t vagy nyerje meg a 4 db 50.000 Ft értékű Auchan ajándékkártya egyikét!

Tovább olvasom
Tavaszváró kreatív foglalkozások kicsiknek és nagyoknak

Te is várod már a húsvétot? Szeretnél vidám hangulatot csempészni otthonodba? Akkor várunk Titeket szeretettel a következő hétvégéken áruházunk egyikébe egy szuper kreatív foglalkozásra!

Tovább olvasom