Áruházak Facebook Youtube Üzenet
Nagy választék kalandból
Nagy választék kalandból

Játsszon velünk!

Nyerjen akár egy csomag Energizer MAX ceruza- (AA) vagy mikroelem (AAA) vásárlásával SAMSUNG ULTRA HD SMART LED TV-t vagy nyerje meg a 4 db 50.000 Ft értékű Auchan ajándékkártya egyikét!

A JÁTÉK LÉPÉSEI

Regisztráljon, majd töltse fel a vásárlást igazoló blokk adatait!

A vásárlást igazoló eredeti blokk sértetlen, ép állapotban történő megőrzése 2018. április 30-ig szükséges.

A játék végén 1 db Samsung 4E43MU6102 ultra HD Smart LED TVfődíj, valamint 4 db 50.000 Ft értékű Auchan ajándékkártya további díjak kerülnek kisorsolásra.

Ne feledje, minden egyes beküldés külön jelentkezést ér: tehát ahányszor érvényes beküldést hajt végre, annyiszor több esélye van a nyerésre!

Nyereménysorsolás ideje: 2018. április 5. 

Jó játékot, sok szerencsét kívánunk!

Részletek és játék: energizer.auchan.hu

Pakolja tele játékokkal!

Akasszon le egy vagy több darabot áruházaink játékosztályán kihelyezett ingyenesen elvehető papírtáskák közül és pakolja tele játékokkal, ami belefér! A pénztárnál 20% kedvezményt kap a táska teljes tartalmára.* Csak március 20-án!

Tovább olvasom
Játsszon velünk és nyerjen üzemanyagkártyát 200 000 Ft érték...

Játsszon velünk 2018. március 01. és december 31. között! Vásároljon egy alkalommal legalább 4 db Firestone nyári vagy téli gumiabroncsot az Auchan hipermarket áruházakban, és nyerjen értékes ajándékot!

Tovább olvasom
Tavaszváró kreatív foglalkozások kicsiknek és nagyoknak

Te is várod már a húsvétot? Szeretnél vidám hangulatot csempészni otthonodba? Akkor várunk Titeket szeretettel a következő hétvégéken áruházunk egyikébe egy szuper kreatív foglalkozásra!

Tovább olvasom