Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Áruházkereső

Találja meg az Önhöz legközelebbi Auchan áruházat

Bizalomkártya

"Játékos pillanatok, azaz oszd meg velünk állatkád legmeglepőbb kalandját" fotópályázat Budaörs - hivatalos szabályzat

Fényképezd le kedvencedet telefonoddal és egy pár mondatból álló bemutatkozást tartalmazó (kedvenced neve, kora, fajtája, illetve a legmeglepőbb, vicces kalandja, játékos pillanata) üzenet kíséretében küldd el az kedvencpillanatok@auchan.hu e-mail címre! A kiskedvenc fotója mellé várjuk a meglepett kutyus pofit, az őrült macskafejet, vagy a kalandról készült egyéb fotót is!

A Játékot 3 kategóriában (kutyus, cica, és egyéb kiskedvenc) hirdetjük meg, minden kategória nyertesét Auchan Ajándékkártyával jutalmazzuk. 

A játék lebonyolítója az Auchan Magyarország Kft. Budaörsi Áruháza.

Jelen promóciót a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá és nem kezeli, és a promóció semmilyen módon sem kapcsolódik a Facebookhoz.

A játékban azok a kis kedvencekről készült fotók vehetnek részt, amelyek az kedvencpillanatok@auchan.hu e-mail címre a jelen részvételi feltételekben meghatározott módon érkeznek. Minden pályázótól maximum három fotót tudunk elfogadni kedvencenként.  Minden pályázatot, függetlenül, hogy nyertes, vagy nem, bemutatunk a Budaörsi Áruház Facebook és Google Maps oldalán.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a fotókon kizárólag a házi kedvencek jeleníthetőek meg, képmást mint adatot a Szervező nem kíván kezelni.

A fotókat  a pályázat benyújtására szolgáló email mellékleteként kell beküldeni. Szeretnénk felhívni játékosaink figyelmét, hogy egyes szolgáltatók által üzemeltetett e-mailcímekről érkező pályázat beküldésekor probléma merülhet fel (nem érkezik meg az email), amelyre azonban a Szervezőnek semmilyen ráhatása nincs, és ezért felelősséget sem vállal.

A fotó beküldésével a pályázó kijelenti, hogy részt vesz a pályázaton és elfogadja a jelen részvételi feltételeket. A pályázó továbbá kijelenti, hogy a beküldött fotó saját alkotása, megfelel a pályázati feltételeknek, és nem áll fenn harmadik személynek olyan joga, amely a pályázaton történő részvételt gátolná vagy megakadályozná. Az előbbi feltételek megsértése esetén az érintett pályázat érvénytelen és az Auchan Magyarország Kft.-vel szemben támasztott igényekért kizárólag a pályázó felel.

A játékban a 2021. január 11. és 2021. január 24. között a fenti email címre beküldött, és a fenti feltételeknek megfelelő fotók vehetők figyelembe. 

A pályázat témája: Kis kedvencünk játékos pillanatai fotópályázat

A pályamű formája: mobilfotó .jpg formátumban

A technikai előírások betartása a pályázó feladata.

A beérkezett képekre kategóriánként 2021. január 25. napja és 2021. február 1. 18:00 között lehet szavazni a Szervező Facebook oldalán, ezt követően a kategóriánként 3 legtöbb like-ot kapottak jutnak be az áruházi zsűri elé. A szavazás állapotáról 2021. február 1. napján 18:00-kor képernyőmentés készül, eddig az időpontig van lehetőség szavazni a képekre.

A kategóriánkénti nyerteseket a legtöbb szavazatot kapó képekből az áruházi vezetőségből álló zsűri választja ki 2021. február 2. napján.

Nyerteseket az általuk megadott e-mail címen 2021. február 5. napjáig értesítjük.

A nyereményeket az Áruház Vevőszolgálatán személyesen tudja átvenni a 3 kategória nyertese. Amennyiben a nyertes nem kívánja személyesen átvenni nyereményét, úgy ezt helyette egy a saját, valamint két tanú aláírásával ellátott meghatalmazás birtokában meghatalmazottja is megteheti.  

Minden fotót, a kis kedvencek nevével, és a pályázó által megadott meglepő, mókás szokást leíró történettel együtt közzéteszünk a Budaörsi Áruház Facebook, és Google Maps-oldalán. 

A nyeremény készpénzre, más dologra nem átváltható.

Nyeremények: 

- Kutya kategória 1. helyezett: 10.000 Ft Ajándékkártya

- Macska kategória 1. helyezett: 10.000 Ft Ajándékkártya

- Egyéb állatka kategória 1. helyezett: 10.000 Ft Ajándékkártya

 

A zsűri a pályázat során megállapíthat különdíjakat egyéni díjazás alapján is. 

 

A pályázatban való részvétel és az adatszolgáltatás önkéntes.

A pályázaton résztvevő köteles a pályázat során valós adatokat megadni, a hibásan megadott adatokért az Auchan Magyarország Kft. nem vállal felelősséget.

A fotópályázatra érkezett fotókat megőrizzük, de a pályázat lebonyolítását követően az ahhoz szükséges információkat tartalmazó e-maileket a pályázat lezárultát követően töröljük. A beküldött fotók  megjelenéséért az Auchan Magyarország Kft. nem kötelezhető jogdíj, szerzői díj vagy egyéb díj megfizetésére. Így a fotót beküldő személy (résztvevő) kijelenti, hogy semmilyen jogdíjköveteléssel nem él és harmadik személynek a fotón esetleg fennálló jogdíjköveteléséért helytáll. 

A játék szervezője jelen részvételi szabályzat megváltoztatásának jogát fenntartja.

SOK SIKERT KÍVÁNUNK!

Budaörs, 2021. január 7.

Auchan Magyarország Kft. Budaörsi Áruháza

Olvasd el adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva >>>