Áruházak Facebook Youtube Üzenet
Nagy választék kalandból
Nagy választék kalandból

Ismerje meg az új Bizalomkártya Business Programot!

Az első 10 000 regisztrálónak 2017. július 31-én egyedi kedvezményes ajánlatot küldünk a regisztráció során megadott email címére.

Az első 1000 regisztrálónak 2017. július 31-én egyedi kedvezményes ajánlatot küldünk a regisztráció során megadott email címére. A programba regisztrálni az áruházak vevőszolgálatán, illetve HAMAROSAN a bizalomkártya.auchan.hu weboldalon tud.


Részletekről érdeklődjön áruházaink vevőszolgálatán vagy hívja InfoCenterünket a 06-40-10-90-10-es telefonszámon. További részletekről a Szabályzatok menüpont alatt tájékozódhat!
Fogyasszon okosan!

Szeretettel meghívjuk Önt 2018. március 23-án, 10-12 óra között az Auchan áruházakban megrendezésre kerülő FOGYASZTÓK NAPJÁRA.

Tovább olvasom
Tájékoztatás termékvisszahívásról

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a San Benedetto 0,5 literes szénsavmentes természetes ásványvíz elnevezésű termék minősége nem megfelelő, ezért áruházláncunk visszahívja a termékét.

Tovább olvasom
Pakolja tele játékokkal!

Akasszon le egy vagy több darabot áruházaink játékosztályán kihelyezett ingyenesen elvehető papírtáskák közül és pakolja tele játékokkal, ami belefér! A pénztárnál 20% kedvezményt kap a táska teljes tartalmára.* Csak március 20-án!

Tovább olvasom