Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Idén is megszervezi tanszergyűjtési programját az Auchan és a NOE

Ismét tanszergyűjtő akciót indít a Nagycsaládosok Országos Egyesületével (NOE) közösen az Auchan. Az áruházlánc tapasztalatai alapján kiderült, hogy füzetet, írószert és papírárut évente akár többször is, iskolatáskát és tolltartót pedig 2-3 évente veszünk az iskolás gyerekeinknek. Különösen nehéz a helyzete azoknak a családoknak, ahol több gyerek iskolakezdésére kell felkészülni, az áruházlánc pedig idén is szeretné megkönnyíteni a nagycsaládosoknak ezt az időszakot. Az előző évben 65 000 tanszerből 1 700 többgyermekes családnak jutott iskolakezdési csomag, hasonlóan szép eredményeket várnak az idei akciótól is. Idén ráadásul, a tavalyi akcióhoz hasonlóan az Auchan munkatársai is segíthetik majd a gyűjtést a vállalati önkéntes program keretében.

Lassan ismét beindul a tanszervásárlási szezon, azoknak a családoknak pedig, akik több iskoláskorú gyermekeket is nevelnek, megterhelő lehet a bevásárlás, még akkor is, ha valóban csak a legszükségesebb eszközöket szerzik be. Éppen ezért az Auchan Magyarország és a Nagycsaládosok Országos Egyesülete közös gyűjtési akciójával szeretné tehermentesíteni a nagycsaládosokat. Idén negyedik alkalommal kéri az áruházlánc arra a vásárlóit, hogy vegyenek egy-két termékkel többet és majd a NOE segítségével ezek a tanszerek odakerülnek, ahol a legnagyobb szükség van rájuk. Az idei gyűjtés különlegessége, hogy az Auchan munkatársai közül is több önkéntes segíti majd, hogy minél sikeresebb eredménnyel záruljon. 

 „Mindig hangsúlyozzuk, milyen erősen él az Auchan vállalati kultúrájában a szolidaritás, azonban azt gondolom, hogy az ilyen aktivitásokon keresztül mutatkozik meg valójában, mennyire igaz is ez. Az előző évben is nagyon jó volt látni, hogy vásárlóinkkal és a NOE-val közösen milyen sok iskolás kisgyereknek és családjaiknak segítettünk. Idén is legalább ilyen sikeres gyűjtésben reménykedünk, ezért arra kérjük a vásárlóinkat, hogy amikor válogatnak áruházaink széleskörű kínálatából, jusson eszükbe, hogy együtt milyen szép eredményeket érhetünk el” – mondta el Széll Hajnalka, az Auchan országos humán erőforrás igazgatója.

„Nem lehetünk elég hálásak azért, hogy idén is megvalósul a gyűjtés. Elmondhatatlanul nagy segítség ez minden évben a nagycsaládosok számára, hiszen a tanszerek elengedhetetlen kellékei egy gyermek életének, és még a legegyszerűbb eszközök megvásárlása is igen nagy anyagi terhet ró a családokra. Szeretnénk előre is megköszönni mindenkinek, aki részt vesz majd a gyűjtésben” – tette hozzá Kardosné Gyurkó Katalin, a NOE elnöke. 

Áruházaink ünnepi nyitvatartása!

Kedves Vásárlónk, március 29-én (péntek), március 31-én (vasárnap) és április 1-én (hétfő) áruházaink zárva tartanak!

Tovább olvasom
Termékvisszahívás - Szentkirályi szénsavmentes, 1,5L

A Szentkirályi Magyarország kéri azon fogyasztókat, akik múlt pénteken, március 22-én bármelyik Auchan áruházban 1,5 literes, szénsavmentes (rózsaszín kupakos) Szentkirályi ásványvizet vásároltak, melynek a palack nyakán látható lejáratai ideje 21.03.2025, hogy ne fogyasszák el a...

Tovább olvasom
Vízválasztó lesz a húsvét a kiskereskedelemben

Az ünnepi szezonok általában mindig erős időszakok a kiskereskedelemben, így a húsvét is. Ez az ünnep azért különösen fontos a kereskedőknek, mert a húsvéti forgalom elég megbízható előrejelzést ad egész évre – állítják az Auchan szakértői. Ennek pedig most, a vásárlóerő megtartá...

Tovább olvasom