Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Gyűjtsd a matricákat, vásárolj kedvezményesen!

Vásárolj legalább 5000 Ft értékben és gyűjtsd hetente a változó színes matricákat! Egy matrica 2,5% kedvezményre jogisít. Gyűjtsd össze mind a négy színűt a 10% kedvezményért! A kedvezményt Bizalompontok formájában nap végéig írjuk jóvá.

Az Auchan Magyarország Kft. (2040 Budaörs, Sport u. 2-4.) 2019. október 3. és november 6. között matricagyűjtési akciót hirdet minden Auchan áruházában. Hetente, minden elköltött 5.000 Ft után 1 matricát kaphat a vásárló a kasszánál vásárlása után. Minden héten más színű matrica gyűjthető, melyeket a gyűjtőfüzetbe kell beragasztani. Egy heti matrica 2,5%-os kedvezményre jogosít, mely kedvezményt Bizalompontok formájában írunk jóvá a vásárló Bizalomkártyáján, a vásárlás napján éjfélig.

A matrica a kiadást követő héten váltható be. A kedvezményeket gyűjteni is lehet a négy hét során, így összesen 10%-os kedvezmény érhető el.

A beváltás feltételei: 

1. A Bizalomkártya átadása leolvasásra. Amennyiben nem rendelkezik Bizalomkártyával, az áruházak vevőszolgálatain, vagy online, a https://bizalomkartya.auchan.hu oldalon regisztrálhat. 

2. A beváltás az aktuális vásárlás összegéhez kötött az alábbiak szerint:

2,5% kedvezmény érvényesíthető 25.000 Ft összegű vásárlásig

5% kedvezményérv ényesíthető 50.000 Ft összegű vásárlásig

7,5% érvényesíthető 75.000 Ft összegű vásárlásig

10% kedvezmény érvényesíthető 100.000 Ft összegű vásárlásig

100.000 Ft összeget meghaladó vásárlás esetén is legfeljebb 100.000 Ft-ig váltható be a 10%-os kedvezmény.

3. A matricákat minden esetben a gyűjtőfüzetbe kell ragasztani. Beváltás esetén a kasszánál le kell adni a gyűjtőfüzetet, a további gyűjtést új gyűjtőfüzeten kell megkezdeni.

Díjat nyertek az Auchan laktózmentes termékei

Az Év Mentes Termékcsaládja díjat nyert az Auchan laktózmentes termékeivel a 2019-es Mentes-M díjátadón. A díjazottak között van az Auchan sajátmárkás 2,8%-os ESL laktózmentes teje, valamint az Auchan sajátmárkás 1,5%-os UHT laktózmentes teje.

Tovább olvasom
Tájékoztatás termékvisszahívásról - QILIVE HAJSZÁRÍTÓ Q.5214

Kedves Vásárlóink, tájékoztatunk benneteket, hogy a QILIVE Q.5214 hajszárító terméket biztonsági okból visszahívjuk.

Tovább olvasom
Elkezdődött az Auchan hagyományos őszi borvására

Most ősszel is külön borkatalógusból válogathatnak az Auchannál azok, akik a legkiválóbb, elismert magyar borokkal szeretnének felkészülni az ünnepi szezonra. Az áruházlánc hagyományos borvásárát Dr. Feldman Zsolt, mezőgazdaságért felelős államtitkár, Légli Ottó, a Hegyközségek N...

Tovább olvasom