Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Friss áru különdíjjal ismerték el minőségi kínálatunkat

Büszkék vagyunk rá, hogy a Store Insider és a Tobacco Magazin által meghirdetett “Az Év Boltja” versenyen Friss áru különdíjat nyertünk. A hatodik alkalommal megrendezett pályázat idén is nagyon népszerű volt, a beérkezett anyagoknak csupán a fele került be a döntőbe az első körös értékelés alapján.

2020-ban rendhagyó módon adták át a Store Insider és a Tobacco Magazin közös, “Az Év Boltja” pályázatának díjait. A számos kiváló pályamű közül csak a legjobbak jutottak túl az első körön, a végső eredményeket pedig ezúttal online hirdette ki a szakmai zsűri.

„Az Auchan áruházakban kapható szezonális zöldségek és gyümölcsök között a hazai termelői kínálat aránya mára meghaladja a 80 százalékot. Ez az eredmény a folyamatos, kiváló minőségű termelői zöldség- és gyümölcsellátásnak köszönhető, amelyeket az egyre tudatosabb vásárlók is előnyben részesítenek” – emelte ki az áruházlánc pályázatának egyik kimagasló elemét Pál Zsombor, a Kreatív főszerkesztője, valamint az online díjátadó házigazdája.

Az online eredményhirdetés visszanézhető az alábbi linken:

http://storeinsider.hu/gazdasag/cikk/ev_boltja_dijatado__indul_a_visszaszamlalas

Elismerés a környezetbarát fejlesztésekért

Szeptember 25-én az Auchan vezérigazgatója találkozott Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterrel.

Tovább olvasom
Nívódíjat kapott az Auchan a hazai termékek népszerűsítéséér...

Az Auchan Magyarország Kft. nyerte az idei Magyar Termékekért Kereskedelmi Nívódíjat, amely immár három éve a szakma egyik legrangosabb elismerése. A Magyar Termék Nonprofit Kft. és a Trade Magazin által alapított, Nagy István agrárminiszter fővédnöksége alatt álló kitüntetést mi...

Tovább olvasom
Tájékoztatás termékvisszahívásról - AUCHAN SAJTTAL TÖLTÖTT C...

Kedves Vásárlóink, tájékoztatunk Titeket, hgy az „AUCHAN SAJTTAL TÖLTÖTT CSIRKEMELL 1 KG” termék szalmonellával fertőződhetett, ezért biztonsági okokból az alább megadott azonosítókkal rendelkező terméket visszahívjuk.

Tovább olvasom