Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Friss áru különdíjjal ismerték el minőségi kínálatunkat

Büszkék vagyunk rá, hogy a Store Insider és a Tobacco Magazin által meghirdetett “Az Év Boltja” versenyen Friss áru különdíjat nyertünk. A hatodik alkalommal megrendezett pályázat idén is nagyon népszerű volt, a beérkezett anyagoknak csupán a fele került be a döntőbe az első körös értékelés alapján.

2020-ban rendhagyó módon adták át a Store Insider és a Tobacco Magazin közös, “Az Év Boltja” pályázatának díjait. A számos kiváló pályamű közül csak a legjobbak jutottak túl az első körön, a végső eredményeket pedig ezúttal online hirdette ki a szakmai zsűri.

„Az Auchan áruházakban kapható szezonális zöldségek és gyümölcsök között a hazai termelői kínálat aránya mára meghaladja a 80 százalékot. Ez az eredmény a folyamatos, kiváló minőségű termelői zöldség- és gyümölcsellátásnak köszönhető, amelyeket az egyre tudatosabb vásárlók is előnyben részesítenek” – emelte ki az áruházlánc pályázatának egyik kimagasló elemét Pál Zsombor, a Kreatív főszerkesztője, valamint az online díjátadó házigazdája.

Az online eredményhirdetés visszanézhető az alábbi linken:

http://storeinsider.hu/gazdasag/cikk/ev_boltja_dijatado__indul_a_visszaszamlalas

Figyelemfelhívás - Visszaélés az Auchan nevével!

Kedves Vásárlóink, szeretnénk felhívni figyelmeteket, hogy az Auchan Magyarország a nyereményjátékainak nyerteseit csakis saját felületein és weboldalán teszi közzé, illetve a nyerteseket az adott játékszabályzatban leírt módon közvetlenül értesíti, más oldalakon elhelyezett felu...

Tovább olvasom
Másfél millió forint adomány a Szent László Kórháznak vásárl...

A kiskereskedelmi láncok közül egyedül az Auchanban lehetett kapni azt a Pajzos-Megyer tokaji bort, aminek minden megvásárolt palackja után 500 forintot kapott a koronavírus elleni küzdelemhez a Szent László Kórház. Örömmel tettünk eleget a kérésének, hogy az adománygyűjtő bor r...

Tovább olvasom
Tájékoztatás a vásárlási idősávok eltörléséről

A veszélyhelyzet megszűnésével hatályba lépő jogszabályi előírásoknak megfelelően az Auchan áruházakban is idősáv-korlátozás nélkül vásárolhatnak bármely korcsoport képviselői.

Tovább olvasom