Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Főzz úgy, mint egy séf!

Gyűjtsd a hűségpontokat és vásárold meg a Fontignac késeket akár 82% kedvezménnyel! A teljes egészében rozsdamentes acélból készült Fontignac kések korszerű formatervezésüknek és sokoldalú használatuknak köszönhetően páratlan élményt nyújtanak a konyhában. Ergonomikus nyelük és tökéletes arányaik teszik ezeket a késeket könnyen használhatókká, az optimális vágásszög pedig mindig biztosítja a kívánt eredmény elérését.

Hogyan kaphatsz akár 82%-os kedvezményt a Fontignac termékekre?

Minden elköltött 1000 Ft után egy hűségpontot kapsz (azaz 2000 Ft-os vásárlás esetén 2 db, 3000 Ft-os vásárlás esetén 3db hűségpontot...). 30 hűségpont összegyűjtése esetén a feltüntetett kedvezményes áron megkaphatod az általad választott terméket.

Ismerd meg a termékeket >>

„Mutasd, ha színötös!” elnevezésű nyereményjátékunk nyertese...

„Mutasd, ha színötös!” elnevezésű nyereményjátékunk nyertesei kisorsolásra kerültek. Az 1-1 db bicikli szerencsés nyertesei a kiválasztott Auchan áruházban vehetik át nyereményüket.

Tovább olvasom
Auchan Sopron Toborzó Fesztivál

Legyen velünk kerek az életed! Ismerj meg minket és csatlakozz az Auchan Sopron csapatához az Auchan Toborzó Fesztivál rendezvényein!

Tovább olvasom
Termékvisszahívás Iglo zöldségek

Tájékoztatás termékvisszahívásról Tisztelt Vásárlóink! Az alábbi termékek minősége nem megfelelő, ezért a termék gyártója visszahívja a felsorolt fagyasztott termékeket. Részletekért kattintson az alábbi tovább gombra:

Tovább olvasom