Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Figyelemfelhívás - Az Auchan nevével visszaélve hirdetnek hamis nyereményjátékot

Kedves Vásárlóink, felhívjuk a figyelmeteket, hogy ismeretlenek az Auchan nevével visszaélve, az áruházlánc nevében valótlan nyereményjátékkal próbálnak személyes adatokhoz hozzájutni és pénzt kicsalni.

Vigyázat, ismét csalók élnek vissza az Auchan nevével a Facebookon!

A felhívás arról szól, hogy az Auchantól IPhone 13 Pro-t lehet ajándékba kapni pár kérdés megválaszolása után. Ráadásul azt a hamis látszatot keltik, hogy gyorsan fogynak az ajándékok, mert többen már nyertek.

Az Auchan Magyarország kijelenti, hogy nem indított ilyen nyereményjátékot, és mindenkit arra kér, ha ilyen üzenetet kapott vagy ilyen jellegű Facebook poszttal találkozott, azt hagyja figyelmen kívül, ne válaszoljon a kérdésekre, ne adja meg az adatait és ne utaljon! Az Auchan soha, semmilyen nyereményjátéka vagy promóciója során nem kér bankkártya-adatokat, illetve pénzt.

Budaörs, 2022. augusztus 16.

Áruházaink ünnepi nyitva tartása!

Kedves Vásárlónk, tájékoztatunk hogy augusztus 20-án áruházaink zárva tartanak.

Tovább olvasom
Idén is tanszergyűjtést szervez az Auchan a nagycsaládosokna...

Ma kezdődik a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) és az Auchan közös tanszergyűjtési akciója. A már hagyománynak számító gyűjtéssel azoknak a családoknak szeretnének segíteni, akikre a tanévkezdés különösen nagy terhet ró, mivel több gyermeket kell iskolába indítani. A taval...

Tovább olvasom
Tájékoztatás termékvisszahívásról - AUCHAN BIO TORTILLA NATÚ...

Biztonsági okokból az alábbi azonosítókkal rendelkező „AUCHAN BIO TORTILLA NATÚR 150 g” megnevezésű terméket lehetséges tropán alkaloid szennyezettség miatt visszahívjuk.

Tovább olvasom