Áruházak Facebook Youtube Üzenet
Nagy választék kalandból
Nagy választék kalandból

Élelmiszerbank karácsonyi adománygyűjtés

Következő bevásárlásakor gondoljon a rászorulókra! Várjuk Önt 2017. november 24–26. (péntek–vasárnap) áruházainkban, ahol tartós élelmiszereket gyűjtünk.

Ha megteheti, vásároljon a nélkülözőknek tartós élelmiszert, és adja le önkénteseinknek a kijáratnál felállított gyűjtőponton, melyeket még karácsony előtt eljuttatunk az arra rászorulókhoz.

Az Élelmiszerbank munkatársai az alábbi időpontokban várják adományát: 

 2017. november 24. péntek, 15.00 - 20.00 óra között

 2017. november 25. szombat,  9.00 - 19.00 óra között

 2017. november 26. vasárnap, 9.00 - 19.00 óra között

Minek örülnének a nélkülözők?

Tartós, nem romlandó élelmiszereknek, mint pl. étolaj, cukor, zöldség- és gyümölcskonzerv, keksz, csokoládé, bébiétel, liszt, tészta, tartós tej, szaloncukor vagy bármilyen hűtést nem igénylő termék.

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület nonprofit szervezetként felkutatja és összegyűjti a gyártás és forgalmazás során keletkező élelmiszerfeleslegeket, és eljuttatja azokat a nélkülözőkhöz.

Köszönjük a nélkülözők nevében!

www.elelmiszerbank.hu

Toborzó napot hirdetünk!

Jöjjön el toborzó napunkra és dolgozzunk együtt új, X. kerületi, Gyömrői úti áruházunkban!

Tovább olvasom
Az Auchan zöldséggel és gyümölccsel bővítette az adomány cél...

Az Auchan immár 16 magyarországi áruházában működteti programját a Magyar Élelmiszerbank Egyesület segítségével, amelynek célja, hogy a megmaradó friss pékárut és zöldség-gyümölcsöt többek között időseknek, nehéz sorsú családoknak, rászoruló gyerekeknek juttassa el a vállalat. Az...

Tovább olvasom
Közel 100 hátrányos helyzetű debreceni fiatal oktatását segí...

4200 euróval, azaz közel 1,3 millió forinttal támogatta az Auchan az Ifjúságért Alapítvány a Rotary Club Debrecen „Láthatatlan Iskola” nevű programját, amelynek célja, hogy saját mentorhálózattal támogassa az államilag gondozott, illetve átmeneti otthonokban élő gyerekek és fiata...

Tovább olvasom