Áruházak Facebook Youtube Üzenet
Nagy választék kalandból
Nagy választék kalandból

Élelmiszerbank karácsonyi adománygyűjtés

Következő bevásárlásakor gondoljon a rászorulókra! Várjuk Önt 2017. november 24–26. (péntek–vasárnap) áruházainkban, ahol tartós élelmiszereket gyűjtünk.

Ha megteheti, vásároljon a nélkülözőknek tartós élelmiszert, és adja le önkénteseinknek a kijáratnál felállított gyűjtőponton, melyeket még karácsony előtt eljuttatunk az arra rászorulókhoz.

Az Élelmiszerbank munkatársai az alábbi időpontokban várják adományát: 

 2017. november 24. péntek, 15.00 - 20.00 óra között

 2017. november 25. szombat,  9.00 - 19.00 óra között

 2017. november 26. vasárnap, 9.00 - 19.00 óra között

Minek örülnének a nélkülözők?

Tartós, nem romlandó élelmiszereknek, mint pl. étolaj, cukor, zöldség- és gyümölcskonzerv, keksz, csokoládé, bébiétel, liszt, tészta, tartós tej, szaloncukor vagy bármilyen hűtést nem igénylő termék.

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület nonprofit szervezetként felkutatja és összegyűjti a gyártás és forgalmazás során keletkező élelmiszerfeleslegeket, és eljuttatja azokat a nélkülözőkhöz.

Köszönjük a nélkülözők nevében!

www.elelmiszerbank.hu

Az Auchan zöldséggel és gyümölccsel bővítette az adomány cél...

Az Auchan immár 16 magyarországi áruházában működteti programját a Magyar Élelmiszerbank Egyesület segítségével, amelynek célja, hogy a megmaradó friss pékárut és zöldség-gyümölcsöt többek között időseknek, nehéz sorsú családoknak, rászoruló gyerekeknek juttassa el a vállalat. Az...

Tovább olvasom
Közel 100 hátrányos helyzetű debreceni fiatal oktatását segí...

4200 euróval, azaz közel 1,3 millió forinttal támogatta az Auchan az Ifjúságért Alapítvány a Rotary Club Debrecen „Láthatatlan Iskola” nevű programját, amelynek célja, hogy saját mentorhálózattal támogassa az államilag gondozott, illetve átmeneti otthonokban élő gyerekek és fiata...

Tovább olvasom
Keresse postaládájában meglepetésünket!

Keresse postaládájában a papírtasakot és vásároljon 2018. február 20-án laktóz-, és gluténmentes termékeket 20% kedvezménnyel! Amennyi belefér!

Tovább olvasom