Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Díjesővel zárta az áprilist az Auchan

Tizenharmadik alkalommal rendezték meg a Trade magazin „Az év legsikeresebb promóciója” versenyét, amelyen idén kimagasló eredménnyel szerepelt az Auchan Magyarország, ugyanis mind a három nevezett pályázata dobogóra került. Ezúttal hat kategóriában lehetett indulni, az Auchan pedig kettőben kapott aranyérmet és az online/digitális kategóriában az ezüst is az övé lett.

Hat kategóriában érkeztek pályázatok az FMCG-piac szereplőitől a Trade magazin „Az év legsikeresebb promóciója 2020” versenyére, amelyből az Auchan Magyarország két kategóriában három díjat is kapott. A Trade Magazin pályázatán az online/digitális kategóriában rögtön az első két helyezést is elhozták, ami nem meglepő, hiszen az utóbbi időszakban a digitalizáció az egyik legfontosabb szerepet játszotta a vállalat életében. Vásárlói hűségprogramjuk, a Bizalomkártya Program már régóta online platformon zajlik, amihez most hozzákapcsolták a digitális adományozást és a kuponakciót is. Az újonnan digitálissá tett aktivitásaikat arany- és ezüstéremmel díjazták. A „Támogasd a hősöket” Bizalompont Adományozási Programmal a mentősök járványhelyzetben nyújtott emberfeletti munkáját szerették volna elismerni és támogatni, ami első helyezést ért a Trade versenyén. Az ezüstérem is az Auchannak járt ebben a kategóriában a „Nyerj egy új Toyota Yaris-t digitális kuponjaiddal” nyereményjátékért. Ezenkívül még egy kategóriát megnyertek, a kereskedelmi kategóriában a karácsonyi Júlia CSR kampányuk vitte el a fődíjat. A kis plüss hódok eladásával a Semmelweis Egyetem II. Számú Gyermekgyógyászati Klinikának gyűjtöttek eredményesen egy életmentő diagnosztikai műszer megvásárlására. 

"Büszkék vagyunk arra, hogy vásárlóinkkal közösen ilyen fontos ügyek mellé állhatunk és mindig nagyon jó érzés pozitív visszaigazolást kapni arról, hogy jó úton járunk. Köszönjük az elismeréseket a Trade Magazin csapatának és a szakmai zsűrinek egyaránt!” – mondta el Varga-Futó Ildikó, az Auchan Magyarország kommunikációs és CSR igazgatója. 

Budapest, 2021. május 3.

Az Auchané lett az év egyik legnagyobb innovációja

Díjat kapott az áruházlánc “Gazdától az Asztalig” prémium sajátmárkás termékcsaládja. A meghatározható vásárlói, fogyasztói igényekre választ kínáló megoldásokat díjazta a Trade Magazin „Inno d’Or – Év Innovációja 2021” elnevezésű versenye. Az Auchan Magyarország prémium sajátmár...

Tovább olvasom
Újabb környezetbarát megoldással állt elő az Auchan

Tovább bővül az Auchan környezetbarát csomagolóeszközeinek palettája. A mai naptól a pékárukat már textiltasakban is hazavihetjük. A kétféle méretben megvásárolható, praktikus és mutatós tárolók moshatók, így többszörösen is felhasználhatók.

Tovább olvasom
Tájékoztatás termékvisszahívásról - Helcom gyümölcssaláta cu...

Kedves Vásárlóink! Hatósági kötelezésre, biztonsági okokból a termék forgalmazója, a Engelan-HELLAS Kft. visszahívja az alábbi azonosítókkal rendelkező Helcom gyümölcssaláta cukrozott lében hőkezeléssel tartósítva 820 g megnevezésű terméket.

Tovább olvasom