Áruházak Facebook Youtube Üzenet
Nagy választék kalandból
Nagy választék kalandból

CSR Hungary Díjat nyert az Auchan

A „Közös ügyek-Közös felelősség” kategóriában CSR Hungary Díjjal ismerték el áruházláncunk fogyatékkal élők életkörülményeinek javítását és társadalmi integrációt segítő programjait. A díj elnyerésében jelentős szerepe volt annak, hogy vállalatunknál a fogyatékkal élők érvényesülését a foglalkoztatáspolitikától a támogatási rendszerünkön át a civil szervezetekkel való együttműködésekig elsődleges prioritásként a hosszú távú vállalati stratégiánk meghatározó részének tekintjük.

„Az esélyegyenlőség előmozdítása vállalati kultúránk meghatározó eleme, és egyúttal társadalmi felelősségvállalási stratégiánk alapja. Valamennyi rendelkezésre álló eszközünkkel a befogadó vállalati kultúra fejlesztéséért dolgozunk, de ezirányú tevékenységünk magába foglalja a civil szervezetekkel való együttműködéseinket és azokat a fejlesztéseinket is, amelyek a fogyatékkal élő vásárlókat segítik a mindennapi bevásárlásban” – mondta el a díj kapcsán Széll Hajnalka, az Auchan HR-igazgatója.

Az elmúlt években jelentősen bővítettük az olyan bevásárlást segítő eszközök körét, mint például az elektromos mopedek vagy az aktív kerekesszékhez csatolható bevásárlókocsik, amelyek hatékonyan segítik a mozgásukban korlátozottak vásárlását az áruházainkban. Büszkeséggel tölt el minket, hogy áruházláncunknál a törvényi előírásokat jelentősen meghaladó mértékben dolgoznak megváltozott munkaképességű kollégák, akik száma megközelíti 400 főt.

Az Auchan az Ifjúságért Alapítványunk évről évre számos fenntarthatósággal foglalkozó, valamint hátrányos helyzetűeket és fogyatékkal élőket támogató civil szervezet munkáját segíti. A 2016-ban meghirdetett „Együtt az Ifjúságért” pályázaton alapítványunk több mint 50 millió forint támogatást nyújtott 20 magyarországi szervezet számára, de emellett több intézmény szakmai projektjéhez is anyagi segítséget nyújtott.

Az elismerésnek köszönhetően áruházláncunk két évig használhatja a CSR Hungary önkéntes védjegyet.

 

Pakolja tele játékokkal!

Akasszon le egy vagy több darabot áruházaink játékosztályán kihelyezett ingyenesen elvehető papírtáskák közül és pakolja tele játékokkal, ami belefér! A pénztárnál 20% kedvezményt kap a táska teljes tartalmára.* Csak március 20-án!

Tovább olvasom
Játsszon velünk!

Nyerjen akár egy csomag Energizer MAX ceruza- (AA) vagy mikroelem (AAA) vásárlásával SAMSUNG ULTRA HD SMART LED TV-t vagy nyerje meg a 4 db 50.000 Ft értékű Auchan ajándékkártya egyikét!

Tovább olvasom
Játsszon velünk és nyerjen üzemanyagkártyát 200 000 Ft érték...

Játsszon velünk 2018. március 01. és december 31. között! Vásároljon egy alkalommal legalább 4 db Firestone nyári vagy téli gumiabroncsot az Auchan hipermarket áruházakban, és nyerjen értékes ajándékot!

Tovább olvasom