Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Az én karácsonyom - Auchan Miskolc Dél rajzpályázat - részvételi feltételek

A játék lebonyolítója az Auchan Magyarország Kft. Miskolc Dél Áruháza.

Rajzold le, hogy mit jelent számodra a karácsony, és kérd meg szüleidet, hogy dobják be az Auchan Miskolc Dél Áruház Vevőszolgálatán elhelyezett gyűjtődobozba! 3-3 szerencsés rajzot (3 vásárlói és 3 dolgozói résztvevőt) gyerekeknek szóló Auchan sajátmárkás ajándékcsomaggal jutalmazzuk.

Minden résztvevőnket egy sajátmárkás táblás csokival jutalmazzuk!

A játékban azok a rajzok vehetnek részt, amelyeken egy gyerek által rajzolt karácsonyi élmény szerepel, amelyet a pályázó szülőnek kell bedobnia a Vevőszolgálaton elhelyezett gyűjtődobozba a jelen részvételi feltételekben meghatározott módon. Minden pályázótól maximum egy rajzot tudunk elfogadni.  Minden pályázatot (rajzot), függetlenül, hogy nyertes, vagy nem, bemutatunk a Miskolc Dél Áruház Facebook oldalán.

A rajzokat a pályázat benyújtására szolgáló Vevőszolgálaton elhelyezett gyűjtődobozba kell bedobni. Az adatkezeléshez történő hozzájárulást tartalmazó nyilatkozat kitöltését követően a rajzokat zárt borítékba helyezzük, és így kerülnek a gyűjtődobozba, melyből véletlenszerűen húzzuk ki a nyertes rajzokat.

A rajz beküldésével a pályázó kijelenti, hogy részt vesz a pályázaton és elfogadja a jelen részvételi feltételeket. A pályázó továbbá kijelenti, hogy a beküldött rajz saját gyermekének alkotása, megfelel a pályázati feltételeknek, és nem áll fenn harmadik személynek olyan joga, amely a pályázaton történő részvételt gátolná vagy megakadályozná. Az előbbi feltételek megsértése esetén az érintett pályázat érvénytelen és az Auchan Magyarország Kft.-vel szemben támasztott igényekért kizárólag a pályázó felel.

A játékban a 2022. január 14. és 2022. január 30. között a gyűjtődobozba bedobott, és a fenti feltételeknek megfelelő rajzok vehetők figyelembe.

A pályázatból nincsenek kizárva az Auchan Miskolc Dél áruház dolgozói, azonban az általuk az elkülönített gyűjtőedénybe bedobott rajzok közül külön kerül kisorsolásra a 3 nyertes rajz.  

A pályázat témája: “Az én karácsonyom” rajzpályázat

A pályamű bármely technikával (ceruza, zsírkréta, festék, stb.), és bármely méretben elkészíthető.

A beérkezett alkotásokból 2022. január 31. napján húzással sorsolja ki a nyertest a Miskolc Dél Áruház vezetőségéből álló zsűri.

Az eredményhirdetés időpontja: 2022. február 1. 

Minden képet közzéteszünk a Miskolc Dél Áruház Facebook oldalán. 

A nyeremény készpénzre, más dologra nem átváltható.

Az alábbi díjak kerülnek kiosztásra:

  • a vásárlók által leadott rajzokból kihúzott 3 nyertes számára egyenlő értékű ajándékcsomag 

  • a dolgozók által leadott rajzokból kihúzott 3 nyertes számára egyenlő értékű ajándékcsomag 

A nyeremény átadása és átvétele akként történik, hogy a nyertesek telefonon történő értesítését követően az Ajándékcsomagok személyes átvételéről egyeztetve azokat a Miskolc Dél áruházban át lehet venni, mely átvételről  -  a nyertes szülő magára, valamint gyermekére kiterjedően adott hozzájárulása esetén - fotó készülhet. A nyeremények átvételét átadás-átvételi nyilatkozattal igazoljuk. 

A pályázatban való részvétel és az adatszolgáltatás önkéntes.

A pályázaton résztvevő köteles a pályázat során valós adatokat megadni, a hibásan megadott adatokért az Auchan Magyarország Kft. nem vállal felelősséget.

A pályázatra érkezett képeket a pályázat lezárultát követően megsemmisítjük. A beküldött rajzok  megjelenéséért az Auchan Magyarország Kft. nem kötelezhető jogdíj, szerzői díj vagy egyéb díj megfizetésére. Így a rajzot beküldő személy (résztvevő) kijelenti, hogy semmilyen jogdíjköveteléssel nem él és harmadik személynek a rajzon esetleg fennálló jogdíjköveteléséért helytáll. 

A játék szervezője jelen részvételi szabályzat megváltoztatásának jogát fenntartja.

SOK SIKERT KÍVÁNUNK!

Miskolc, 2022. január 11.

Auchan Magyarország Kft. 


Olvasd el adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva >>>

Tájékoztatás termékvisszahívásról - AO MERŐKANÁL MŰANYAG és ...

Hatósági értesítés alapján, az AUCHAN Magyarország Kft. visszahívja az alábbi azonosítóval rendelkező „AO MERŐKANÁL MŰANYAG” és a „AO SZŰRŐKANÁL MŰANYAG „megnevezésű termékeket.

Tovább olvasom
Figyelemfelhívás - Az Auchan nevével visszaélve hirdetnek ha...

Kedves Vásárlóink, felhívjuk a figyelmeteket, hogy ismeretlenek az Auchan nevével visszaélve, az áruházlánc nevében valótlan nyereményjátékkal próbálnak személyes adatokhoz hozzájutni és pénzt kicsalni.

Tovább olvasom
34 tonna adományt gyűjtött a Magyar Vöröskereszt és az Aucha...

– A Magyar Vöröskereszt két decemberi hétvégén összesen 34 tonna adományt gyűjtött az Auchan áruházakban és online. December első hétvégéjén 15, az aranyhétvégén 19 tonna tartós élelmiszert, tisztító és tisztasági szereket, higiénés termékeket, édességet és játékot ajánlottak fel...

Tovább olvasom