Áruházak Facebook Youtube Üzenet
Nagy választék kalandból
Nagy választék kalandból

Az Auchannal kocsija és Ön is feltöltődhet!

Játsszon velünk 2017. június 29. és augusztus 10. között, tankoljon 4 alkalommal töltőállomásainkon, készítsen egy képet az áruházaink vevőszolgálatán elhelyezett városnevekkel ellátott irányítótábláról, regisztráljon az elkészített képpel, majd töltse föl a kapott blokkok adatait. Nyeremények: éves tankolás 500.000 Ft értékben és 4 csillagos wellness hétvége!

Tankoljon 2017. június 29. és augusztus 10. között legalább négy alkalommal bármelyik Magyarországon található Auchan benzinkúton!

Készítsen egy képet az Auchan áruházak vevőszolgálatán* elhelyezett, városnevekkel ellátott, irányítótábláról.

Regisztráljon: adja meg személyes adatait, válassza ki melyik városban szeretné megnyerni a wellness hétvégét és töltse fel az irányítótábláról készített fényképet.

Töltse fel egyenként a tankolást igazoló blokk adatait! A Pályázatok beérkezésének 2017. augusztus 11. 23:59:59 óráig kell megtörténniük.

A nyereményjátékban nem vehetnek részt azok a tankolások, amelyekről áfás vagy egyszerűsített számla került kiállításra.

A tankolásokat igazoló eredeti nyugta/blokk sértetlen, ép állapotban történő megőrzése 2017. szeptember 15-ig szükséges.

Minden legalább 4 tankolást érvényesen beküldő Játékos részt vesz a fődíj sorsoláson, amely során megnyerhető az 5 db, egész évre elegendő üzemanyag utalvány (500.000 Ft értékben) valamint a 4****-os wellness hétvége (a nyerő játékosok által választott szállodában, 2 fő részére).

Ne feledje, minden további 4 érvényes blokk beküldése külön jelentkezést ér: tehát ahányszor 4, a fenti feltételeknek megfelelő, blokk kerül feltöltésre, annyi esélye van a nyerésre

Nyereménysorsolás ideje: 2017. augusztus 16.

Játszom!

Egy átlagos kánikulai napon akár 190 ezer liter víz fogy az ...

Idén nyáron 180 féle ásványvizet, több mint 400 különböző üdítőitalt, akár 250 jégkrém variánst és különféle magyar dinnyéket kínál az áruházlánc a hűsölni vágyóknak

Tovább olvasom
Az Aldi, Auchan, Lidl, Penny Market, Spar és Tesco együtt se...

Hat nagy áruházlánc – Aldi, Auchan, Lidl, Penny Market, Spar és Tesco – összefogva egyenként 5 millió forintnyi élelmiszer-felajánlással segíti a halmozottan hátrányos helyzetű településeken élő rászoruló gyermekeket. A vállalatok áprilistól közel 10 ezer gyermek havi ellátását s...

Tovább olvasom
Ugorj fejest bajnoki akciónkba!

Gyűjtsd a matricákat és vásárold meg a sportos ARENA termékeket Cseh Laci aláírásával akár 50% kedvezménnyel!

Tovább olvasom