Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Az Auchan idén is csatlakozik a Magyar Élelmiszerbank Egyesület karácsonyi adománygyűjtő programjához

Idén is csatlakoztunk a Magyar Élelmiszerbank Egyesület karácsonyi adománygyűjtő programjához, amely keretében tartós élelmiszereket várunk a rászorulók számára november 18. és 20. között.

Bízunk benne, hogy az idei évben is nagyon sok vásárlónk csatlakozik majd a kezdeményezéshez, hogy a rászoruló családok ünnepét is széppé varázsoljuk. Az adományokat a bejáratnál felállított gyűjtőponton várják a MÉB önkéntesei.
 
További részletek: www.elelmiszerbank.hu/gyujtes  
 
Köszönjük!
Termékvisszahívás - Szentkirályi szénsavmentes, 1,5L

A Szentkirályi Magyarország kéri azon fogyasztókat, akik bármelyik Auchan áruházban 1,5 literes, szénsavmentes (rózsaszín kupakos) Szentkirályi ásványvizet vásároltak, melynek a palack nyakán látható lejárati ideje 21.03.2025, hogy ne fogyasszák el azt, hanem vigyék vissza az áru...

Tovább olvasom
Már lakásbiztosítást is lehet kötni az Auchanban

Az Auchan Magyarország tavaly ősszel indította el az „Auchan Pénzügyi Szolgáltatásokat”, amely kedvező áruhitelre és műszaki termékeknél a garancia kiterjesztésére is lehetőséget adott. Az ajánlatok köre most lakásbiztosítással bővül, amelyben az Auchan biztosító partnere az Alfa...

Tovább olvasom
Tájékoztatás termék visszahívásról - Auchan Kedvenc panini 4...

Tisztelt Vásárlóink! Biztonsági okokból az AUCHAN Magyarország Kft. az alábbi azonosítókkal rendelkező Auchan Kedvenc panini 4db 240g megnevezésű terméket visszahívja.

Tovább olvasom