Áruházak Facebook Youtube Üzenet
Nagy választék kalandból
Nagy választék kalandból

Áprilisi kreatív foglalkozások kicsiknek és nagyoknak

Szereted a színes és egyedi dolgokat? Akkor áprilisi kreatív foglalkozásunk Neked szól. Tanulj bele velünk a textilfestés rejtelmeibe! Várunk Titeket szeretettel a következő hétvégéken áruházunk egyikébe egy szuper kreatív foglalkozásra!

Amit készíthettek:

Bevásárló táska vagy tornazsák festése stencillel, Pentart textil festékkel és univerzális kontúrozóval

Üvegfestett képek

Díszdoboz scrapbook papírral és csillámos dekorgumival​

Nem kell hoznotok semmit. Csak a lelkesedést és kreativitást, minden anyagot mi biztosítunk, a kész műveket pedig hazavihetitek!

Ajánljuk minden 10 éves kor fölött ügyes kezű gyermekeknek, és felnőtteknek.

A foglalkozásokon való részvétel ingyenes.

Pontos időpontok és helyszínek itt:

A foglalkozáson való részvétel díjtalan.

„Ami belefér…!” -20% kedvezmény állateledel és kisállat-fels...

Akasszon le egy vagy több darabot az áruházaink állateledel osztályán kihelyezett, ingyenesen elvihető papírtáskák közül. Pakolja tele bármilyen állateledellel vagy felszereléssel. Ami belefér...! A pénztárnál Ön 20% kedvezményt kap a táska teljes tartalmára.

Tovább olvasom
Toborzónap a törökbálinti és a budaörsi Auchan áruháznál!

Látogass el karrier napunkra 2018. április 27-én és ismerkedj meg törökbálinti és budaörsi áruházunk legfrissebb állásajánlataival. Legyél nálunk hentes, pék, cukrász eladó pénztáros vagy épp árufeltöltő. Csatlakozz karrier napunkhoz érdeklődj friss pozícióinkról, előre lépési le...

Tovább olvasom
Új koncepcióval debütál az Auchan Budapest X. kerületében

Digitális szolgáltatások, jó megközelíthetőség és széles árukínálat a már megszokott kedvező árakkal: így jellemezhető az Auchan új áruháza, amely közel négyezer négyzetméteren várja vásárlóit mától Budapesten. A X. kerület frekventált részén megnyílt első hazai Auchan superstor...

Tovább olvasom