Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

A Magyar Vöröskereszttel gyűjt az Auchan az ukrajnai menekülteknek

Többféle gyűjtéssel segíti az Auchan az ukrajnai menekülteket. A hatékony fellépés érdekében a Magyar Vöröskereszttel kezdték el a munkát, hiszen hazánk legnagyobb humanitárius szervezete a kezdetektől részt vesz az ukrajnai menekültek fogadásában és ellátásában a keleti határ mellett és Budapesten.

Az Auchan Magyarország többféle gyűjtéssel kívánja segíteni a Magyar Vöröskereszt humanitárius munkáját, amit az Ukrajnából érkező menekültek, illetve a Kárpátalján maradtak érdekében végez. Jelenleg a szervezet két nagy határmenti városra, Záhonyra és Lónyára összpontosította jelenlétét, de a beregsurányi és a tiszabecsi határátkelőnél is részt vesznek a menekültek fogadásában, élelmezésében, tájékoztatásában és elhelyezésében, ahogy Budapesten is a Nyugati pályaudvaron. A szervezet eddig két többtonnás segélyszállítmányt vitt a határon túlra, a kárpátaljai Beregszászra és Ungvárra, amit az Ukrán Vöröskereszt Kárpátaljai Megyei Szervezetének adott át az ottmaradók ellátására. 

Az Auchan Magyarország ezt a kiterjedt humanitárius tevékenységet három módon is támogatja: anyagilag, önkéntes munkával és gyűjtés szervezésével, amihez többféle módon is csatlakozhatnak a vásárlók.

Március 9-étől lesz lehetőségük az online rendelőknek kétféle adománycsomagot vásárolni a humanitárius szervezet számára, amelyeket közvetlenül a bajba jutottak között osztanak szét. Az egyik csomaggal, ami pl. babaételt, pelenkát, cumisüveget tartalmaz, a legkisebbeken lehet segíteni, az élelmiszercsomagban pedig olyan termékek kerültek többek között, mint az ásványvíz, üdítő, abonett, nápolyi, poharas leves, májkrém. 

A Bizalomkártyával rendelkező vásárlók a vásárlásaik után kapott Bizalompontjaikat március 10-étől, csütörtöktől felajánlhatják a Magyar Vöröskeresztnek, akik ebből meg tudják venni azokat a termékeket, amelyekre a gyorsan változó krízishelyzetben éppen akkor a legnagyobb szükség lesz. A gyűjtést a vállalat indítja 10 millió Bizalomponttal, azaz 5 millió forinttal, ehhez csatlakozhatnak a vásárlók a Bizalomkártya felületen könnyen és gyorsan kivitelezhető digitális adományozással, amelynek működését a korábbi sikeres akciókból már jól ismerhetik.  

A március 11. és 13. közötti hétvégén áruházi gyűjtést is rendeznek 18 Auchan hipermarketben. A kihelyezett gyűjtőpontokon összegyűlt adományokat szintén a Magyar Vöröskereszt viszi el oda, ahol a leginkább szükség van rájuk. Miután a Magyar Vöröskereszt munkatársai rendkívül leterheltek a menekültek ellátása miatt, ezúttal az áruházi gyűjtésben az Auchan Magyarország munkatársai vesznek részt önkéntesként. 

Budapest, 2022. március 8.

Termékvisszahívás - Szentkirályi szénsavmentes, 1,5L

A Szentkirályi Magyarország kéri azon fogyasztókat, akik bármelyik Auchan áruházban 1,5 literes, szénsavmentes (rózsaszín kupakos) Szentkirályi ásványvizet vásároltak, melynek a palack nyakán látható lejárati ideje 21.03.2025, hogy ne fogyasszák el azt, hanem vigyék vissza az áru...

Tovább olvasom
Már lakásbiztosítást is lehet kötni az Auchanban

Az Auchan Magyarország tavaly ősszel indította el az „Auchan Pénzügyi Szolgáltatásokat”, amely kedvező áruhitelre és műszaki termékeknél a garancia kiterjesztésére is lehetőséget adott. Az ajánlatok köre most lakásbiztosítással bővül, amelyben az Auchan biztosító partnere az Alfa...

Tovább olvasom
Az év utolsó bevásárlásait még fizethetjük SZÉP-kártyával is...

Az Auchan áruházak a vásárlói igényeket és szokásokat figyelembe véve december 24-én délig nyitva tartanak. A szokásos vasárnapi rend szerint, áruháztól függően reggel 6-kor vagy 7-kor nyitnak, és egységesen délig kiszolgálják a vásárlókat egyebek mellett aznapi sütésű pékáruval ...

Tovább olvasom