Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

9600 diák kap tanszert az Auchan gyűjtéséből

Ezen a héten már mindenhol elkezdődik a tanítás, vasárnap pedig lezárult az egyhónapos tanszergyűjtés az Auchan áruházakban. A Nagycsaládosok Országos Egyesülete az adományokból 9600 csomagot juttat el olyan szülőkhöz, akik több gyermeket nevelnek és akiknek jelentős anyagi terhet jelent a beiskolázás. Az Auchan-vásárlók felajánlásának köszönhetően a diákok úgy kezdhetik el a tanévet, hogy az iskolai felszerelés hiánya miatt nem kerülnek hátrányba és nem maradnak le a tanulásban.

A tanszergyűjtés már hagyománynak számít az Auchannál, idén már ötödik alkalommal rendezték meg. Az áruház vásárlóközönsége ezúttal is a nagycsaládosoknak ajánlhatott fel taneszközöket. A jelenleg helyzetben talán minden eddiginél nagyobb szükség volt a társadalmi összefogásra ezen a téren is. 

Természetesen a tanévkezdés mindenütt megterheli a családi kasszát, ezért szeretné ezúton is megköszönni az Auchan a vásárlóinak, hogy egy hónap alatt 110 ezer tanszert ajánlottak fel adományként. A vállalat továbbá - 2 millió forint értékben - ICO iskolakezdő csomagokkal támogatja a szervezetet. 

Az eredményes gyűjtésért köszönet illeti az Auchan munkatársait is, akik munkájuk mellett segítették a szervezést.

„Idén nagyságrendileg ugyanannyi tanszer gyűlt össze, mint tavaly, ebből 9600 iskolás kezdheti el a tanévet megfelelő felszereléssel. Büszke vagyok vásárlóinkra, és hálás a nagylelkűségükért, hogy felhívásunkra ismét bizonyságot tettek szociális érzékenységükről, és idén is jelentős mennyiségű tanszert ajánlottak fel egy olyan helyzetben, amikor a tanévkezdés számukra is az eddigieknél megterhelőbb lehetett” – mondta Varga-Futó Ildikó, CSR igazgató.  

„2750 családnak tudtunk segíteni a tanévkezdésben az Auchan vásárlók jóvoltából, akiknek ezúttal is hálásan köszönjük az adományokat! Ez azt jelenti, hogy 9600 iskolás gyermek kezdheti meg úgy a tanévet, hogy nem kerül hátrányba az iskolában azért, mert hiányzik valamilyen tanszere. Önkénteseink segítségével most is azokhoz kerültek az általunk összeállított csomagok, ahol a legnagyobb szükség volt rájuk. 

A gyűjtésnél láttuk, hogy sokszor a gyermekeikkel együtt vásárló szülők ajánlottak fel taneszközöket. Biztos vagyok benne, az, hogy már ilyen fiatalon látják a szüleik példáját és azt, hogy vannak segítségre szoruló társaik, őket is érzékenyebbé teszi a más élethelyzetben élők elfogadására és támogatására” – hangsúlyozta Kardosné Gyurkó Katalin, a NOE elnöke.


Budapest, 2022. szeptember 6.

Termékvisszahívás - Szentkirályi szénsavmentes, 1,5L

A Szentkirályi Magyarország kéri azon fogyasztókat, akik bármelyik Auchan áruházban 1,5 literes, szénsavmentes (rózsaszín kupakos) Szentkirályi ásványvizet vásároltak, melynek a palack nyakán látható lejárati ideje 21.03.2025, hogy ne fogyasszák el azt, hanem vigyék vissza az áru...

Tovább olvasom
Már lakásbiztosítást is lehet kötni az Auchanban

Az Auchan Magyarország tavaly ősszel indította el az „Auchan Pénzügyi Szolgáltatásokat”, amely kedvező áruhitelre és műszaki termékeknél a garancia kiterjesztésére is lehetőséget adott. Az ajánlatok köre most lakásbiztosítással bővül, amelyben az Auchan biztosító partnere az Alfa...

Tovább olvasom
Tájékoztatás termék visszahívásról - Auchan Kedvenc panini 4...

Tisztelt Vásárlóink! Biztonsági okokból az AUCHAN Magyarország Kft. az alábbi azonosítókkal rendelkező Auchan Kedvenc panini 4db 240g megnevezésű terméket visszahívja.

Tovább olvasom