Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

18 tonna adományt gyűjtöttek össze az Auchan vásárlói a Magyar Vöröskeresztnek

December első két hétvégéjén szervezte idei adománygyűjtését a Magyar Vöröskereszt és az Auchan. A jótékonysági akció során tartós élelmiszerekre, valamint tisztító- és tisztálkodási szerekre volt a legnagyobb szükség, de az ünnepek közeledtével örömmel fogadták az édességeket és a szaloncukrokat is. A gyűjtés során a vásárlók összesen 18 tonna adományt adtak le a gyűjtőpontokon, amelyet a szervezet még az ünnepek előtt eljuttat a rászorulóknak.

Két hétvégén át tartott hazánk legnagyobb humanitárius szervezetének, a Magyar Vöröskeresztnek és az Auchan Magyarországnak a közös jótékonysági gyűjtése, az „Egy csomag szeretet”. Az országos kezdeményezésnek az áruházlánc 24 üzlete adott helyet, és elsősorban tartós élelmiszereket vártak, valamint általános tisztító- és tisztálkodószereket. A vásárlók tájékozódását szórólapokkal segítették, egyúttal részletes listát kaptak arról, mire van a legnagyobb szükség. 

Nem csupán a helyszínen, de akár online is lehetett adományozni az “Adomány” vagy a “Vöröskereszt” néven megtalálható egységcsomag megvásárlásával, amelynek értéke 3999 forint volt, és többféle száraztésztát, étolajat, lisztet, cukrot és gyümölcsteát tartalmazott. 

Az összegyűlt 18 tonna adományból 15 tonnát a tartós élelmiszer tette ki, a maradék 3 tonnát pedig az édesség, illetve tisztító- és tisztálkodószerek. Az ezekből készült, szakszerűen összeállított segélycsomagokat még az ünnepek előtt elviszi a nélkülözőknek az országos hálózattal rendelkező Magyar Vöröskereszt.

„Hálásak vagyunk az Auchannak, hogy helyet adott a gyűjtésnek, és köszönjük a vásárlóik nagylelkűségét! A 18 tonna adományból összesen 4700 csomagot állítottak össze a Magyar Vöröskereszt munkatársai a szükségleteknek megfelelően. Ezek jelentős részét célba juttatjuk még a hétvégi ünnep előtt. 9 megyében és a fővárosban tudunk ebből a mennyiségből segíteni, főleg a nehéz helyzetben lévő családoknak, magányosan élő, idős embereknek és a mélyszegénységben élőknek” – számolt be az eredményekről Kardos István, a Magyar Vöröskereszt főigazgatója. 

2022. december 21.

Termékvisszahívás - Szentkirályi szénsavmentes, 1,5L

A Szentkirályi Magyarország kéri azon fogyasztókat, akik bármelyik Auchan áruházban 1,5 literes, szénsavmentes (rózsaszín kupakos) Szentkirályi ásványvizet vásároltak, melynek a palack nyakán látható lejárati ideje 21.03.2025, hogy ne fogyasszák el azt, hanem vigyék vissza az áru...

Tovább olvasom
Már lakásbiztosítást is lehet kötni az Auchanban

Az Auchan Magyarország tavaly ősszel indította el az „Auchan Pénzügyi Szolgáltatásokat”, amely kedvező áruhitelre és műszaki termékeknél a garancia kiterjesztésére is lehetőséget adott. Az ajánlatok köre most lakásbiztosítással bővül, amelyben az Auchan biztosító partnere az Alfa...

Tovább olvasom
Az év utolsó bevásárlásait még fizethetjük SZÉP-kártyával is...

Az Auchan áruházak a vásárlói igényeket és szokásokat figyelembe véve december 24-én délig nyitva tartanak. A szokásos vasárnapi rend szerint, áruháztól függően reggel 6-kor vagy 7-kor nyitnak, és egységesen délig kiszolgálják a vásárlókat egyebek mellett aznapi sütésű pékáruval ...

Tovább olvasom