Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Bizalmat érdemel, aki OkAuchan vásárol! Egyre inkább a digitális tér felé tereli vásárlóit az Auchan

Az október idén a Bizalom hónapja az Auchannál, így aki október 1. és 30. között használja az Auchan új applikációját, az most különösen jól járhat. A vállalat ugyanis 20 millió Bizalompontot, azaz 20 millió forintot ad az első 10 ezer felhasználónak. Ezenkívül az akció ideje alatt az áruházlánc további kedvezményekkel, extra Bizalompontokkal is jutalmazza vásárlóit. A Bizalom hónapjával az Auchan egyrészt fenntarthatósági stratégiáját szeretné erősíteni, másfelől pedig biztosítja a még kedvezményesebb vásárlást.

Az Auchan évek óta tudatos és következetes fenntarthatósági stratégiát folytat, amelynek hosszútávú célja a papír alapú kommunikációs eszközök digitális térbe való áthelyezése is. Az Auchan most megjelent applikációja kiváló példája ennek, hiszen számos korábban különálló, offline térben használt funkciót tömörít egybe online formában: így például a különböző kuponakciókat vagy éppen a sokak által kedvelt és használt Bizalomkártyát. Az OkAuchan nevet viselő app októberben kiemelt szerepet kap, ugyanis az első 10 ezer letöltőnek 2 ezer Bizalompontot, azaz 2 ezer forintot ad a vállalat. 

A digitalizáció egyébként egyáltalán nem idegen már a vásárlóktól sem, a vállalat felmérései szerint a vásárlóközönségük több mint 60%-a rendszeresen tájékozódik online az akciókról. Míg 2 évvel korábban a kereskedelmi láncok applikációi a tájékozódási lehetőségek közül a lista végét zárták, addig mostanra már az akciók és a szolgáltatások terén ez a harmadik legnépszerűbb tájékozódási forma, az akciós újság és a hírlevelek után. Ráadásul az alkalmazás segítségével az áruházlánc sokkal direktebb, személyre szabott módon kommunikálhat a vásárlóival, megkönnyítve ezzel a keresést, a bevásárlólista készítését.

 A Bizalom hónapjára nemcsak az Auchan applikációjával készülnek, hanem extra Bizalompontokkal, nyereményjátékkal is várják a vásárlókat, amelyen akár egy teljes évi bevásárlás összegét is elnyerhetik a legszerencsésebbek. További részletek: https://www.auchan.hu/okauchan weboldalon.

Tájékoztatás termékvisszahívásról - AN MEGGYES SÖR 0,33L

Biztonsági okokból az alábbi azonosítókkal rendelkező „AN MEGGYES SÖR 0,33L” megnevezésű terméket visszahívjuk.

Tovább olvasom
Az Auchan és a Magyar Vöröskereszt ismét közös karácsonyi gy...

A Magyar Vöröskereszt december első két hétvégéjén az ország összes Auchan áruházában várja a nélkülözőknek szánt adományokat. Elsősorban tartós élelmiszerekre, valamint tisztító- és tisztálkodási szerekre van szükség, de az ünnepek előtt szívesen fogadják az édességet, szaloncuk...

Tovább olvasom
Négy karácsonyi stílust kínál az ünnepi szezonra az Auchan

Hivatalosan még nem érkezett meg a tél, de hamarosan belépünk az adventi időszakba, amikor sokan már ünnepi díszbe öltöztetik az otthonukat. Ehhez négyféle stílust kínál az Auchan, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt. Egy biztos: az idei karácsony valószínűleg a költ...

Tovább olvasom