Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Tájékoztatás termékvisszahívásról - Helcom gyümölcssaláta cukrozott lében 820 g

Kedves Vásárlóink! Hatósági kötelezésre, biztonsági okokból a termék forgalmazója, a Engelan-HELLAS Kft. visszahívja az alábbi azonosítókkal rendelkező Helcom gyümölcssaláta cukrozott lében hőkezeléssel tartósítva 820 g megnevezésű terméket.

Termékjellemzők:

Megnevezés: Helcom gyümölcssaláta cukrozott lében hőkezeléssel tartósítva 820 g

Forgalmazó: Engelan-HELLAS Kft.

EAN kód: 5908258307788

Minőségmegőrzési idő:  2023.12.31. Tételszámok: L 20282A1PPKFC

Kérünk Titeket, hogy amennyiben ilyen terméket vásároltaktok, biztonságotok érdekében ne fogyasszátok el, hanem mielőbb hozzátok vissza áruházainkba, ahol természetesen a termék teljes vételárát megtérítjük nektek a vevőszolgálatokon, akár blokk nélkül is.

Elnézéseteket kérjük, megértéseteket köszönjük!

Kelt: 2021. április 12.

Díjesővel zárta az áprilist az Auchan

Tizenharmadik alkalommal rendezték meg a Trade magazin „Az év legsikeresebb promóciója” versenyét, amelyen idén kimagasló eredménnyel szerepelt az Auchan Magyarország, ugyanis mind a három nevezett pályázata dobogóra került. Ezúttal hat kategóriában lehetett indulni, az Auchan pe...

Tovább olvasom
Az Auchané lett az év egyik legnagyobb innovációja

Díjat kapott az áruházlánc “Gazdától az Asztalig” prémium sajátmárkás termékcsaládja. A meghatározható vásárlói, fogyasztói igényekre választ kínáló megoldásokat díjazta a Trade Magazin „Inno d’Or – Év Innovációja 2021” elnevezésű versenye. Az Auchan Magyarország prémium sajátmár...

Tovább olvasom
Újabb környezetbarát megoldással állt elő az Auchan

Tovább bővül az Auchan környezetbarát csomagolóeszközeinek palettája. A mai naptól a pékárukat már textiltasakban is hazavihetjük. A kétféle méretben megvásárolható, praktikus és mutatós tárolók moshatók, így többszörösen is felhasználhatók.

Tovább olvasom