Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Rajzold le álmaid iskolatáskáját rajzpályázatunk nyertese!

Légy kreatív és álmodj magadnak egyedi sulitáskát! Ezzel a jeligével hirdettünk rajzpályázatot gyermekek részére. A sok ügyes pályamű közül Balázs, 9,5 éves kis tehetségünk rajza került ki győztesként a július 5-én megtartott sorsoláson.

A nyertes pályázó jutalma nem más, mint az általa megálmodott, egyedi iskolatáska, amelyet az áruházláncunk franciaországi központjában el is készíttetünk, majd még a tanév kezdete előtt eljuttatják a nyertesnek.

Gratulálunk a nyertesnek és köszönjük mindenkinek a részvételt.

Indul az iskolakezdési bevásárló szezon: egyre fontosabb a ...

Jelentősen megváltoztak a tanszerekkel kapcsolatos vásárlási szokások az elmúlt egy évtizedben az Auchan tapasztalatai szerint. Míg korábban az elsődleges döntési szempont egyértelműen az ár volt, addig jelenleg sokkal inkább a minőség dominál. A változó igényekre reagálva az Auc...

Tovább olvasom
21% minden pálcikás és tölcséres jégkrémre!

Jól esne ebéd vagy vacsora után egy jégkrém? Nasiznál valamit? Nálatok bandáznak a gyerekek barátai? Töltsd fel a fagyasztót most tölcséres vagy pálcikás jégkrémmel! Augusztus 21-én, csak 1 napig minden pálcikás és tölcséres jégkrém 21% kedvezménnyel kapható.

Tovább olvasom
Augusztus 20. Zárva

Áruházaink augusztus 20-án, kedden zárva tartanak. Töltőállomásaink az alábbi nyitva tartási rendben várják kedves vásárlóikat ezen a napon.

Tovább olvasom