Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Plüss hóddal szervez jótékonysági akciót az Auchan

Életmentő berendezésre gyűjt a Tűzoltó utcai Gyermekgyógyászati Klinikának az áruházlánc.

Már elérhető az Auchan áruházaiban a Júlio névre keresztelt plüsshód, amely rendhagyó küldetéssel érkezett a boltok polcaira. Minden egyes pihe-puha játékfigura megvásárlása után ötszáz forintot adományoz az áruházlánc a Semmelweis Egyetem Tűzoltó utcai II. számú Gyermekgyógyászati Klinikának az életmentő beavatkozásokhoz nagy segítséget nyújtó röntgenkép-erősítő berendezés beszerzésére. 

„A társadalmi felelősségvállalás az Auchan stratégiájának kulcseleme és külön örömünkre szolgál az olyan aktivitások szervezése, amelybe a vásárlóinkat is bevonhatjuk. Bízunk benne, hogy a jó cél érdekében minden Júlio gazdára talál” - nyilatkozta az akcióról Széll Hajnalka az Auchan Retail Magyarország országos HR igazgatója.

Az Auchan nemzetközi kezdeményezésének keretében a különböző országok áruházai maguk választhatták ki azt a szervezetet, amelynek az adományt felajánlják. A plüssfigurák a készlet erejéig érhetők el a boltokban. 

A 28 cm magas Júlio a hazai áruházakban 1990 forintért vásárolható meg.

InExtenso ruházati kiárusítás

Szezonvégi ruházati kiárusítás indul áruházainkban. Válogass a magjelölt kabátok, nadrágok, sapkák, sálak, pulóverek széles választékából. Újítsd meg most téli ruhatáradat.

Tovább olvasom
A hitel nem ajándék!

Az év végi forgatag hatására többen fogyasztási hitelt igényelnek vagy gyorskölcsönt vesznek fel, hogy fedezzék az ünnepi kiadásokat, ám a nagy sietségben sokszor nem néznek utána a részleteknek. Akármilyen kölcsöntípusról van is szó, egy dolog közös bennük: egyik sem ajándék, mi...

Tovább olvasom
Áruházaink ünnepi nyitva tartása!

Kedves vásárlónk, tájékoztatunk hogy áruházaink a karácsonyi időszakban megváltozott ünnepi nyitva tartással várnak Titeket. Áruházaink december 25-én, 26-án, és január 1-én zárva tartanak.

Tovább olvasom