Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Jótékony célra fordíthatják pontjaikat az Auchan Bizalomkártyás vásárlói

Rendhagyó társadalmi célú kampányt indított az Auchan a hűségprogramjában résztvevő vásárlóinak február 1-től. A kezdeményezés keretében a vásárlók jótékony célra fordíthatják saját Bizalompontjaikat, valamint szavazhatnak arról is, hogy hat szervezet közül melyiket támogassa további 1 millió Bizalomponttal az Auchan.

Nemes célra fordíthatják Bizalompontjaikat idén februárban az Auchan Bizalomkártya birtokos vásárlói. A vásárlók dönthetnek arról, hogy pontjaik mekkora részét adományozzák az Auchan által előzetesen kiválasztott hat alapítvány valamelyikének

Az egyéni adományozáson felül a Bizalomkártyások szavazhatnak arról is, hogy a hat szervezet közül melyiket támogassa az Auchan további 1 millió Bizalomponttal. Az áruházlánc a támogatásokat Auchan Bizalomkártyán juttatja el az alapítványoknak, amelyek levásárolhatók az áruházlánc összes hazai üzletében.

A Bizalomkártya jótékonysági kampányának keretében támogatható szervezetek:

  • Peter Cerny Alapítvány a Beteg Koraszülöttek Gyógyításáért
  • Baptista Szeretetszolgálat
  • Rex Kutyaotthon Alapítvány
  • Tábitha Gyermekhospice Ház
  • A Szívbeteg Gyermekek Védelmében Alapítvány
  • SOS Gyermekfalvak Magyarország

 

Adományozni és szavazni az Auchan Bizalomkártya online felületén lehet a bizalomkartya.auchan.hu/adomanyozas oldalonfebruár 1-29. között. A vásárlóktól és az Auchantól kapott bizalompontokat az alapítványok 100%-ban levásárolhatják az Auchan Bizalomprogram szabályai szerint. Az adományozók között egy közel-keleti utat is kisorsolnak a Qatar  Airways és a Marriott hotel jóvoltából.

Az Auchan szerteágazó CSR tevékenységein keresztül több társadalmi csoportot, szervezetet támogat. Segíti többek között a családokat, a fiatal generációkat, valamint a magyar termelőket, továbbá kiáll az élelmiszermentés mellett, illetve támogatja munkavállalói továbbképzését és fejlődését. A vállalat kiemelt küldetése, hogy vásárlóit is bevonja jótékonysági akcióiba.

29% kedvezmény minden könyvre!

Használd 29% kedvezményre jogosító kuponunkat és vásárolj könyveket! A kedvezmény beváltásához mutasd be a kupont okostelefonodon az áruházak pénztárainál.

Tovább olvasom
Plüsshóddal gyűjtött 21 millió forintot az Auchan

Az adományból életmentő berendezést vásárol a Semmelweis Egyetem II. Számú Gyermekgyógyászati Klinikája

Tovább olvasom
LAICA vízszűrőbetét visszagyűjtési program

Adj le 5 darab bármilyen típusú (Classic, Bi-Flux) használt LAICA vízszűrőbetétet bármelyik Auchan Hipermarket Áruház vevőszolgálatán és környezettudatosságodat egy LAICA termékekre beváltható 20 %-os kuponnal köszönjük meg*.

Tovább olvasom