Áruházak Facebook Youtube Üzenet
Nagy választék kalandból
Nagy választék kalandból

Ismerje meg az új Bizalomkártya Business Programot!

Az első 10 000 regisztrálónak 2017. július 31-én egyedi kedvezményes ajánlatot küldünk a regisztráció során megadott email címére.

Az első 1000 regisztrálónak 2017. július 31-én egyedi kedvezményes ajánlatot küldünk a regisztráció során megadott email címére. A programba regisztrálni az áruházak vevőszolgálatán, illetve HAMAROSAN a bizalomkártya.auchan.hu weboldalon tud.


Részletekről érdeklődjön áruházaink vevőszolgálatán vagy hívja InfoCenterünket a 06-40-10-90-10-es telefonszámon. További részletekről a Szabályzatok menüpont alatt tájékozódhat!
Auchan Bébé Program nyereményjáték

Regisztráljon az Auchan Bébé Programba, használja Bizalomkártyáját, és nyerje meg alábbi termékeink vagy a 25 db 5000 Ft-os Ajándékkártya egyikét!

Tovább olvasom
Váltsa meg nálunk e-matricáját! Most levásárolhatja az árát!

Vásároljon bármelyik Auchan hipermarketben éves megyei vagy éves országos e-matricát az áruház vevőszolgálatán és mi megajándékozzuk egy 5000 Ft értékű kedvezményre jogosító kuponlappal.

Tovább olvasom
"Ami belefér…!” -20% kedvezmény ruházati termékekre

Mit kell tennie a 20%-os kedvezmény megszerzéséhez? Fogja a kapott zacskót! Menjen vele az Auchan hipermarketek egyikébe 2018. január 20-án! Pakolja tele a zacskót ruházati termékekkel, amennyi csak belefér, mert ezen a napon 20% kedvezményt adunk minden ruhára, cipőre és kiegész...

Tovább olvasom