Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Friss áru különdíjjal ismerték el minőségi kínálatunkat

Büszkék vagyunk rá, hogy a Store Insider és a Tobacco Magazin által meghirdetett “Az Év Boltja” versenyen Friss áru különdíjat nyertünk. A hatodik alkalommal megrendezett pályázat idén is nagyon népszerű volt, a beérkezett anyagoknak csupán a fele került be a döntőbe az első körös értékelés alapján.

2020-ban rendhagyó módon adták át a Store Insider és a Tobacco Magazin közös, “Az Év Boltja” pályázatának díjait. A számos kiváló pályamű közül csak a legjobbak jutottak túl az első körön, a végső eredményeket pedig ezúttal online hirdette ki a szakmai zsűri.

„Az Auchan áruházakban kapható szezonális zöldségek és gyümölcsök között a hazai termelői kínálat aránya mára meghaladja a 80 százalékot. Ez az eredmény a folyamatos, kiváló minőségű termelői zöldség- és gyümölcsellátásnak köszönhető, amelyeket az egyre tudatosabb vásárlók is előnyben részesítenek” – emelte ki az áruházlánc pályázatának egyik kimagasló elemét Pál Zsombor, a Kreatív főszerkesztője, valamint az online díjátadó házigazdája.

Az online eredményhirdetés visszanézhető az alábbi linken:

http://storeinsider.hu/gazdasag/cikk/ev_boltja_dijatado__indul_a_visszaszamlalas

November 1. - Ünnepi nyitva tartás

Áruházaink november 1-én, vasárnap zárva tartanak. Töltőállomásaink automata kútoszlopai azonban ezen a napon is várják kedves vásárlóikat.

Tovább olvasom
Idén Júliával hódít az Auchan

A kis plüsshóddal megint egyszerre lehet ajándékozni és segíteni!

Tovább olvasom
Egyetemi hallgatók vacsorázhatnak az Auchan vezérigazgatójáv...

Három ország diákjai is benyújtották pályázataikat az Auchan Case Challenge üzleti esetmegoldó versenyre, így összesen 22 egyetem 645 tanulójának kiváló anyagaiból válogathatott a zsűri. Az esettanulmányi verseny olyan aktív felsőoktatási hallgatói jogviszonnyal rendelkező fiatal...

Tovább olvasom