Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Friss áru különdíjjal ismerték el minőségi kínálatunkat

Büszkék vagyunk rá, hogy a Store Insider és a Tobacco Magazin által meghirdetett “Az Év Boltja” versenyen Friss áru különdíjat nyertünk. A hatodik alkalommal megrendezett pályázat idén is nagyon népszerű volt, a beérkezett anyagoknak csupán a fele került be a döntőbe az első körös értékelés alapján.

2020-ban rendhagyó módon adták át a Store Insider és a Tobacco Magazin közös, “Az Év Boltja” pályázatának díjait. A számos kiváló pályamű közül csak a legjobbak jutottak túl az első körön, a végső eredményeket pedig ezúttal online hirdette ki a szakmai zsűri.

„Az Auchan áruházakban kapható szezonális zöldségek és gyümölcsök között a hazai termelői kínálat aránya mára meghaladja a 80 százalékot. Ez az eredmény a folyamatos, kiváló minőségű termelői zöldség- és gyümölcsellátásnak köszönhető, amelyeket az egyre tudatosabb vásárlók is előnyben részesítenek” – emelte ki az áruházlánc pályázatának egyik kimagasló elemét Pál Zsombor, a Kreatív főszerkesztője, valamint az online díjátadó házigazdája.

Az online eredményhirdetés visszanézhető az alábbi linken:

http://storeinsider.hu/gazdasag/cikk/ev_boltja_dijatado__indul_a_visszaszamlalas

Eggyel több tanszer az Auchanból, hogy a nagycsaládokban is ...

Az Auchan augusztus 1-től szeptember 11-ig tanszergyűjtést hirdet áruházaiban a Nagycsaládok Országos Egyesületének (NOE) a javára. A már hagyománynak számító jótékonysági akciójukkal arra kérik a vásárlóikat, hogy aki teheti, vegyen egy-két taneszközzel többet a szükségesnél, és...

Tovább olvasom
Tájékoztatás termékvisszahívásról - Auchan Nívó tojás

Tisztelt Vásárlóink, az alábbi termékek minősége nem megfelelő, ezért vállalatunk biztonsági okokból visszahívja azokat!

Tovább olvasom
Tájékoztatás termékvisszahívásról

Tisztelt Vásárlóink! Az alábbi termék minősége nem megfelelő,ezért biztonsági okokból a gyártó (ARANYKORONA ZRT.) visszahívja a megadott azonosítókkal rendelkező termékeket:

Tovább olvasom