Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Figyelemfelhívás - Az Auchan nevével visszaélve hirdetnek hamis nyereményjátékot

Kedves Vásárlóink, felhívjuk a figyelmeteket, hogy ismeretlenek az Auchan nevével visszaélve, az áruházlánc nevében valótlan nyereményjátékkal próbálnak személyes adatokhoz hozzájutni és pénzt kicsalni.

A felhívás arról szól, hogy az Auchantól Samsung mikrohullámú sütőt lehet nyerni a személyes adatok megadásával. Ráadásul azt a hamis látszatot keltik, hogy egyesek már nyertek így.

Kijelentjük, hogy nem indítottunk ilyen nyereményjátékot, és arra kérünk Titeket, hogy ha ilyen üzenetet kaptok, ilyen jellegű Facebook poszttal találkoztok, azt hagyjátok figyelmen kívül és ne adjátok meg adataitokat.

Továbbá hangsúlyozzuk, soha, semmilyen nyereményjáték vagy promóció során nem kérjük bankkártya-adatok megadását, illetve semmiféle összeg elutalását.

 

Tájékoztatás termékvisszahívásról - AO MERŐKANÁL MŰANYAG és ...

Hatósági értesítés alapján, az AUCHAN Magyarország Kft. visszahívja az alábbi azonosítóval rendelkező „AO MERŐKANÁL MŰANYAG” és a „AO SZŰRŐKANÁL MŰANYAG „megnevezésű termékeket.

Tovább olvasom
34 tonna adományt gyűjtött a Magyar Vöröskereszt és az Aucha...

– A Magyar Vöröskereszt két decemberi hétvégén összesen 34 tonna adományt gyűjtött az Auchan áruházakban és online. December első hétvégéjén 15, az aranyhétvégén 19 tonna tartós élelmiszert, tisztító és tisztasági szereket, higiénés termékeket, édességet és játékot ajánlottak fel...

Tovább olvasom