Áruházak Facebook Youtube Üzenet
Nagy választék kalandból
Nagy választék kalandból

Családi életközpontként nyújt élményt vásárlóinak az Auchan

Családi életközpontként szeretne még több élményt nyújtani vásárlóinak az Auchan, illetve emlékezetesebbé tenni termékein keresztül az otthon töltött pillanatokat. Az áruházlánc új céljaként minden vásárlási alkalmat kalanddá változtat, melyre a polcain megtalálható termékek mindegyike egy-egy lehetőséget nyújt. A vásárláshoz köthető élményt az új szlogen is kifejezi: „Nagy választék kalandból. Auchan”.

Új vállalati irányvonal szerint családi életközpontként nyújt élményeket vásárlóinak az Auchan, melyet az áruházak többek között a helyi közösségeknek szervezett programokkal, kóstoltatásokkal, társadalmi felelősségvállalási kezdeményezésekkel is erősítenek. Az új filozófia fő célkitűzése, hogy minél több értéket adjon vásárlói életéhez, illetve hogy kalanddá változtasson minden vásárlást, a vásárlási élményen és a termékeken keresztül pedig emlékezetessé tegye az otthon töltött pillanatokat is. Mindezt kifejezve új szlogent is kapott az áruházlánc: „Nagy választék kalandból. Auchan”.

„Ez egy hosszú távú stratégia, amelyet folyamatosan megélhetővé teszünk a vásárlók számára. Célunk, hogy az üzleteink a közösségek életének aktív alakítóivá váljanak” – mondta el Benoit Barbault, az Auchan Magyarország Kft. termék és beszerzési igazgatója.

A vállalat új imázsa életének minden területére kiterjed.„Az Auchan továbbra is elkötelezett a tartósan alacsony árak és a rendkívül széles választék mellett. Áruházláncunk az alacsony áraknál mindig azt mérlegelte, hogy azok mit tesznek lehetővé az emberek számára, milyen új termékekhez, minőséghez és élményekhez teremtenek hozzáférést. Minden Auchan dolgozó azon fáradozik, hogy a saját munkakörében a vásárlást, és ezen keresztül az otthon töltött pillanatokat élvezetesebbé tegye” – tette hozzá Bátonyi Nóra kereskedelmi kommunikáció vezető

Az Auchan Magyarországon teljes arculatváltáson ment keresztül, április 14-től a vásárlók egy sokkal fiatalosabb, lendületesebb megjelenéssel találkozhatnak mind az áruházak eladótereiben, mind pedig az online felületeken.

„Ami belefér…!” -20% kedvezmény állateledel és kisállat-fels...

Akasszon le egy vagy több darabot az áruházaink állateledel osztályán kihelyezett, ingyenesen elvihető papírtáskák közül. Pakolja tele bármilyen állateledellel vagy felszereléssel. Ami belefér...! A pénztárnál Ön 20% kedvezményt kap a táska teljes tartalmára.

Tovább olvasom
Toborzónap a törökbálinti és a budaörsi Auchan áruháznál!

Látogass el karrier napunkra 2018. április 27-én és ismerkedj meg törökbálinti és budaörsi áruházunk legfrissebb állásajánlataival. Legyél nálunk hentes, pék, cukrász eladó pénztáros vagy épp árufeltöltő. Csatlakozz karrier napunkhoz érdeklődj friss pozícióinkról, előre lépési le...

Tovább olvasom
Új koncepcióval debütál az Auchan Budapest X. kerületében

Digitális szolgáltatások, jó megközelíthetőség és széles árukínálat a már megszokott kedvező árakkal: így jellemezhető az Auchan új áruháza, amely közel négyezer négyzetméteren várja vásárlóit mától Budapesten. A X. kerület frekventált részén megnyílt első hazai Auchan superstor...

Tovább olvasom