Áruházak Facebook Youtube Üzenet
Nagy választék kalandból
Nagy választék kalandból

Családi életközpontként nyújt élményt vásárlóinak az Auchan

Családi életközpontként szeretne még több élményt nyújtani vásárlóinak az Auchan, illetve emlékezetesebbé tenni termékein keresztül az otthon töltött pillanatokat. Az áruházlánc új céljaként minden vásárlási alkalmat kalanddá változtat, melyre a polcain megtalálható termékek mindegyike egy-egy lehetőséget nyújt. A vásárláshoz köthető élményt az új szlogen is kifejezi: „Nagy választék kalandból. Auchan”.

Új vállalati irányvonal szerint családi életközpontként nyújt élményeket vásárlóinak az Auchan, melyet az áruházak többek között a helyi közösségeknek szervezett programokkal, kóstoltatásokkal, társadalmi felelősségvállalási kezdeményezésekkel is erősítenek. Az új filozófia fő célkitűzése, hogy minél több értéket adjon vásárlói életéhez, illetve hogy kalanddá változtasson minden vásárlást, a vásárlási élményen és a termékeken keresztül pedig emlékezetessé tegye az otthon töltött pillanatokat is. Mindezt kifejezve új szlogent is kapott az áruházlánc: „Nagy választék kalandból. Auchan”.

„Ez egy hosszú távú stratégia, amelyet folyamatosan megélhetővé teszünk a vásárlók számára. Célunk, hogy az üzleteink a közösségek életének aktív alakítóivá váljanak” – mondta el Benoit Barbault, az Auchan Magyarország Kft. termék és beszerzési igazgatója.

A vállalat új imázsa életének minden területére kiterjed.„Az Auchan továbbra is elkötelezett a tartósan alacsony árak és a rendkívül széles választék mellett. Áruházláncunk az alacsony áraknál mindig azt mérlegelte, hogy azok mit tesznek lehetővé az emberek számára, milyen új termékekhez, minőséghez és élményekhez teremtenek hozzáférést. Minden Auchan dolgozó azon fáradozik, hogy a saját munkakörében a vásárlást, és ezen keresztül az otthon töltött pillanatokat élvezetesebbé tegye” – tette hozzá Bátonyi Nóra kereskedelmi kommunikáció vezető

Az Auchan Magyarországon teljes arculatváltáson ment keresztül, április 14-től a vásárlók egy sokkal fiatalosabb, lendületesebb megjelenéssel találkozhatnak mind az áruházak eladótereiben, mind pedig az online felületeken.

Auchan Bébé Program nyereményjáték

Regisztráljon az Auchan Bébé Programba, használja Bizalomkártyáját, és nyerje meg alábbi termékeink vagy a 25 db 5000 Ft-os Ajándékkártya egyikét!

Tovább olvasom
Váltsa meg nálunk e-matricáját! Most levásárolhatja az árát!

Vásároljon bármelyik Auchan hipermarketben éves megyei vagy éves országos e-matricát az áruház vevőszolgálatán és mi megajándékozzuk egy 5000 Ft értékű kedvezményre jogosító kuponlappal.

Tovább olvasom
"Ami belefér…!” -20% kedvezmény ruházati termékekre

Mit kell tennie a 20%-os kedvezmény megszerzéséhez? Fogja a kapott zacskót! Menjen vele az Auchan hipermarketek egyikébe 2018. január 20-án! Pakolja tele a zacskót ruházati termékekkel, amennyi csak belefér, mert ezen a napon 20% kedvezményt adunk minden ruhára, cipőre és kiegész...

Tovább olvasom