Áruházak Facebook Youtube Üzenet

Béremelés az Auchannál

Megállapodott az Auchan Retail Magyarország a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetével a 2019-es béremelésről. A 2019. során 1,7 milliárd forint befektetést meghaladó új javadalmazási rendszer az áruházi munkatársak és a nem vezetői központi munkakörökben foglalkoztatott munkavállalók esetében jelentősen emeli az alapbéreket.

Az Auchan Retail Magyarország nem vezető beosztású munkatársainak alapbére lényeges mértékben emelkedik 2019. január 1-től, amelyhez az elérhető prémiumösszegek növekedése és további béren kívüli juttatások társulnak.

„Úgy gondolom, hogy a jelentősen megemelt belépő bérek versenyképes helyzetbe hozzák az Auchant a munkaerőpiacon. Ezen kívül a vállalat sokat tett azért, hogy a magasabb szaktudással rendelkező munkavállalók megbecsülve érezzék magukat az új javadalmazási rendszernek köszönhetően” – nyilatkozta Karsai Zoltán, a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetének elnöke a bérmegállapodás megkötését követően.

Az Auchan Retail Magyarország az utóbbi években nagymértékű béremeléseket hajtott végre, ugyanis csak az elmúlt 2 évben összesen 3,7 milliárd forintot fordított bérfejlesztésre.

2019. január 1-től a teljes munkaidős Auchan munkavállalók éves szinten bruttó 91 000 forint béren kívüli juttatásban részesülnek. Ezen felül a vállalat átfogó élet- és balesetbiztosítással, egészségügyi szolgáltatásokkal (pl. rendszeres szűrővizsgálatok), valamint 5%-os vásárlói kedvezménnyel támogatja a munkavállalókat. A hazai kiskereskedelmi szektorban egyedülálló módon a vállalat részvényesi programot is kínál minden munkavállalójának, amely további bérkiegészítést tesz lehetővé a gazdasági eredmények függvényében. 

„Vállalatunk számára kiemelten fontos, hogy gazdasági célkitűzéseinket figyelembe véve folyamatosan elismerjük dolgozóink teljesítményét. Éppen ezért úgy alkottuk meg a 2019-es javadalmazási rendszert, hogy az mind munkatársaink, mind a vállalat számára előnyös és hosszú távon fenntartható legyen. Bízunk benne, hogy ezzel a jelentős béremeléssel újabb lépést tettünk annak érdekében, hogy jobbá tegyük munkatársaink életét és hosszú távú, stabil munkáltatói hátteret biztosítsunk számukra” – mondta el Dominique Ducoux, az Auchan Retail Magyarország vezérigazgatója.

Napi akció - február 21-én!

Szükséged van mentes dolgokra? Gyere el február 21-én bármelyik Auchanba, mert 21% kedvezményt adunk áruházaink egyéni táplálkozási igényű Vásárlóinak kialakított élelmiszer osztályain található gluténmentes, laktózmentes, csökkentett cukortartalmú vagy hozzáadott cukor nélküli t...

Tovább olvasom
Megvásárolhatók nálunk a 2019-es e-matricák!

A 2019. ÉVRE VONATKOZÓ ÉVES ORSZÁGOS ÉS MEGYEI E-MATRICÁK 2018.12.01-TŐL MEGVÁSÁROLHATÓAK. AZ E-MATRICÁK ÉRVÉNYESSÉGÉNEK KEZDETE 2019.01.01!

Tovább olvasom