Áruházak Facebook Instagram Youtube Üzenet

Az év utolsó bevásárlásait még fizethetjük SZÉP-kártyával is az Auchanban

Az Auchan áruházak a vásárlói igényeket és szokásokat figyelembe véve december 24-én délig nyitva tartanak. A szokásos vasárnapi rend szerint, áruháztól függően reggel 6-kor vagy 7-kor nyitnak, és egységesen délig kiszolgálják a vásárlókat egyebek mellett aznapi sütésű pékáruval és friss zöldséggel-gyümölccsel.

Az év utolsó napján pedig 16 óráig vehetjük meg a szilveszteri hozzávalókat az üzletekben. Virsliből és pezsgőből különösen nagy lesz a választék. Számos akcióval és gyakran a tavalyinál is jobb árakkal találkozhatunk.

A Bizalomkártyások figyeljék az ajánlatokat, mert ők a már akciós termékeket is még jobb áron vehetik meg. Azt pedig mindenkinek érdemes tudnia, hogy SZÉP-kártyával december 31-én fizethetünk utoljára hideg élelmiszerért, mert a jogszabályi előírások értelmében januártól már csak meleg élelemre lesz használható. Az év utolsó bevásárlásainál tehát még használhatjuk a SZÉP-kártyát.

Visszagyűjti a feleslegessé vált mobilokat az Auchan

A Föld napja alkalmából az Auchan Magyarország ismét csatlakozik a KÖVET Egyesület, a Jane Goodall Intézet, a Védegylet Egyesület és az Afrikáért Alapítvány „Passzold Vissza, Tesó!” elnevezésű mobiltelefon-visszagyűjtő kampányához. Egy hónapon át, azaz május 22-ig le lehet adni a...

Tovább olvasom
Termékvisszahívás - Szentkirályi szénsavmentes, 1,5L

A Szentkirályi Magyarország kéri azon fogyasztókat, akik bármelyik Auchan áruházban 1,5 literes, szénsavmentes (rózsaszín kupakos) Szentkirályi ásványvizet vásároltak, melynek a palack nyakán látható lejárati ideje 21.03.2025, hogy ne fogyasszák el azt, hanem vigyék vissza az áru...

Tovább olvasom