receptet találtunk
Paradicsomlevesből, mi magyarok, általában azt ismerjük, amely igazi paradicsomot csak ritkán látott. Érdemes most kipróbálni, ezt a zöldségekben (ezáltal rostokban is) gazdag változatot!
Kép forrás: saját forrás
A zöldségeket előkészítjük: a hagymát megpucoljuk és felaprítjuk, a fokhagymát megpucoljuk és összezúzzuk, az angol zellert megmossuk, megtiszítjuk, és felszeleteljük, a sárgarépát szintén, a paradicsomot megmossuk és az aszalt paradicsommal együtt cikkekre vágjuk.
A vöröshagymát megdinszteljük az olíva olajon, majd hozzáadjuk a fokhagymát, aztán pedig az összes többi zöldséget.
Ízesítjük.
Felengedjük kb 1 liter vízzel, és mindent puhára főzünk.
Levesbetétként főzhetünk hozzá teljes kiőrlésű tésztát, vagy akár tortellinit is.
Allergének: Gluténmentes Laktózmentes Tojásmentes