receptet találtunk
Egy jó rántotthús minden családi ebéd alapja. De hogyan tehetnénk még izgalmasabbá ezt a klasszikust? Rákóczi Feri ebben is a segítségetekre siet, hiszen az alábbi receptben egy nagyon egyszerű csavarral varázsolja különlegessé a rántott karajt: zsemle- helyett panko morzsa és egy nagyszerű mártogatós, és máris valami egészen új és különleges ízélményt kap a család!
Kép forrás: saját forrás
Vagdosd körbe a szeleteket kb. 1 centi mélyen, így nem fog felkunkorodni. A húsokat egy vastag edény aljával vagy a kés életlen felével óvatosan klopfold ki. Sózd, borsozd, majd panírozd be.
A 180 fokos zsiradékban kezdd el sütni, így az visszahül és nem ég meg a hús. Folyamatosan locsolgasd, mikor az egyik oldala aranybarna, akkor fordítsd meg és ezt is süsd át. Tedd konyhai papírtörlőre. Az eredeti recept szerint, ha lecsöpögött, akkor még fél-fél percig sütik mindkét oldalát, majd rácson lecsöpögtetik.
Allergének: