receptet találtunk
A tonhalkrémmel igazán feldobhatjuk hétköznapi szendvicseinket. A tonhal hozzájárul a magas biológiai értékű fehérje valamint az omega 3 zsírsavak beviteléhez. Fogyasszunk mellé sok sok zöldséget.
Kép forrás: saját forrás
A tonhalról leöntjük az olajat, és egy tálba kaparjuk.
Hozzáadjuk a vajat és egy villa segítségével összetörjük.
Hozzáadjuk a nautúr joghurtot és a krém sajtot és krémesre keverjük.
Az avokádót megmossuk, félbe vágjuk, a magját eltávolítjuk, majd kihámozzuk a héjából.
Az egyik felét egy villával összepépesítjük. A másikat pedig kis kockákra vágjuk.
A tonhalhoz keverjük.
Hozzáadjuk a félbe vágott olajbogyókat, a metélőhagymát, a frissen facsart citrom levéből pár cseppet, valamint ha szükséges akkor sót is.
Pirítóssal fogyasztjuk.
Allergének: Gluténmentes Laktózt tartalmaz Tojásmentes