receptet találtunk
A sült sárgarépa egy egészséges nassolnivaló, mellyel béta-karotint (az A-vitamin előanyagát) juttatunk a szervezetünkbe
Kép forrás: saját forrás
A sárgarépát mossuk, majd hámozzuk meg.
Vágjuk hosszában négy részre.
Tegyük egy tálba.
Az olíva olajat keverjük össze a sóval, valamint a meghámozott és összezúzott fokhagymával.
Öntsük rá a répára, majd kézzel keverjük jól össze.
Tegyük egy sűtőpapírral bélelt tepsibe és takarjuk le alufóliával.
200°C-ra előmelegített sütőben kb 50 perc allat süssük (alul-felül sütésen) készre.
Az utolsó 5-10 percben vegyük le róla az alufóliát, hogy megpiruljon.
Tálaláskor megszórhatjuk petrezselyemmel.
Allergének: Gluténmentes Laktózmentes Tojásmentes