receptet találtunk
A sült paprika saláta, nyári grillezések kíváló kísérője lehet, de fogyaszthatjuk akár uzsonnára vagy vacsorára is.
Kép forrás: saját forrás
A paprikákat megmossuk, majd nagy szeletekre vágjuk, magjukat eltávolítjuk.
Kompakt grillen, vagy grill fokozatra állított sütőben kb 15 perc alatt jól megsütjük.
Ha elkészült egy jól záródó doboba tesszük, és hagyjuk hogy összeessen.
Lehúzzuk a héját, majd kisebb csíkokra vágjuk.
Egy tálba tesszük és meglocsoljuk a sóval és a borssal elkevert olíva olajjal, megszórjuk friss petrezselyemmel és bazsalikommal.
A sajtot egy teflon serpenyőben kevés olajon megsütjük.
A paprikát a sajttal szépen elrendezve tálaljuk.
Allergének: Gluténmentes Laktózt tartalmaz Tojásmentes