receptet találtunk
A rizs, a spárga és a csirke kiegyensúlyozott ételt kínálnak. A kis mennyiségű mandula hozzáadásával gondoskodunk a jó zsírokról, a fűszerek és aromás zöldfűszerek pedig még kis adagban is antioxidánsokat kínálnak.
Kép forrás: saját forrás
Csepegtesse le a spárgát.
Vágja vékony szeletekre a csirkét, majd sózza és lisztezze meg.
Vastagaljú serpenyőben forrósítson fel közepes lángon egy evőkanál olajat, és körülbelül öt perc alatt pirítsa aranyszínűre benne a csirkeszeleteket. Tegye félre egy mélytányéron.
Forrósítsa fel a maradék olajat a serpenyőben, és kevergetve pirítsa három percig a hagymát.
Adja hozzá a fahéjat, és keverje össze, hogy a hagymát jól átitassa, majd öntse rá a rizst. Kevergesse egy percig, majd öntse fel a levessel. Forralja fel. Vegye alacsonyabbra a lángot, fedje be, és időnként kevergetve hagyja főni 20 percig.
Közben pirítsa addig zsiradék nélkül a mandulát, amíg el nem színeződik.
Adja hozzá a csirkét, a spárgát és a petrezselymet a rizshez. Keverje össze és tálalja melegen a grillezett mandulával.
Allergének: Glutént tartalmaz Laktózmentes Tojásmentes